Memphis Roadhouse


Er du vild med amerikansk mad? Så skal du helt sikkert prøve at spise hos Memphis Roadhouse i Aarhus! Her hos Memphis Roadhouse får du serveret mad, som typisk bliver serveret i de amerikanske sydstater. Hvis dette lyder som noget for dig, så kan du med fordel besøge restauranten. Du finder restauratnten beliggende på adressen Christiansgade 32.

Deres motto hos Memphis Roadhouse er, at “it does not have to be so damn fancy” hvilket oversat betyder, at det ikke behøver at være så fandens fornemt. Her bruger de kun de bedste, mest friske og lokale råvarer. Disse råvarer bliver tilberedt med den højeste standard, hvilket resulterer i et udsøgt måltid mad. Dette gode og veltilberedte mad bliver serveret i omgivelser som minder om en autentisk sydamerikansk barbeque joint.

Hvis du ikke helt har styr på hvad sydamerikansk mad er for en størrelse, kan du blive lidt klogere på det her. Her hos Memphis Roadhouse serverer de netop dette. Et kort udvalg af menukortet lyder på pulled pork, mac and cheese, saftige burgere, fried chicken og meget mere. Dette er kun et kort udvalg, og giver dig blot et lille indblik i den sydamerikanske madverden. Læs mere om menuen på deres hjemmeside, hvis du ønsker at blive klogere på menuen og meget mere hos Memphis Roadhouse.

Hvis du ønsker at opleve den autentiske sydamerikanske atmosfære, er det helt sikkert en fordel at spise maden i restauranten, hvor du virkelig kan fornemme stemningen. Hvis du dog blot er interesseret i at spise maden hjemme hos dig selv, er dette også muligt. Du kan nemlig få takeaway i restauranten. På denne måde kan du vælge at bestille maden online på deres hjemmeside og hente det i restauranten, så du kan få det med hjem og nyde hjemme hos dig selv.

Memphis Roadhouse åbnede dørene op for første gang i 2011, og har siden dette langet mange tusinde hot wings over disken. Denne hyggelige og stemningsfulde restaurant er bestemt et besøg værd, hvis du ønsker noget, som ikke er særlig traditionelt. Her får du virkelig en restaurantoplevelse, som er lidt ud over det sædvanlige. Om du er vild med amerikansk mad eller blot er nysgerrig på, hvad de har at byde på, så er et besøg helt sikkert at anbefale.

Tag vennerne under armen til et lækkert og sydamerikansk måltid mad, næste gang I skal ud og spise i Aarhus.
Adresse

Christiansgade 32
8000 Aarhus


Kontakt info

Telefon: 87 30 04 00
Email: info@memphisroadhouse.dk


Åbningstider

Søndag - fredag: 16.00 - 20.00
Lørdag: 12.00 - 20.00


Website

memphisroadhouse.dk