Aarhus Street Food


Ønsker du at opleve ægte og autentisk street food placeret i hjertet af Aarhus? Så kan du opleve dette hos Aarhus Street Food på adressen Ny Banegårdsgade 46, som ligger blot et stenkast fra Strøget og Bruuns Galleri. Stedet er så stort, at her finder du hele 25 forskellige gadekøkkener og barer, hvor du kan opleve mad fra hele verdenen. 

Har du lyst til at smage mad fra hele verden, og har du derimod ikke lyst til at forlade landet? Så er streetfood en perfekt mulighed for dig for at opleve verdens mad, samlet på ét sted midt i Aarhus. 

Hvis der er en aften, hvis du ikke har lyst til at lave mad, men måske i stedet har lyst til at bruge noget nyt, så kan du med fordel tage et smut forbi deres forskellige gadekøkkener, som er klar til at diske op med noget lækkert mad. Hvad end du er til noget sødt, spicy eller noget helt tredje, så disker de forskellige køkkener op med noget forskelligt, så du finder noget der falder netop i din smag. Aarhus Street Food er også et oplagt valg til jer, som ikke kan blive enige om, hvad I skal have at spise, hvis I har forskellige smagsløg. Her har I nemlig mulighed for at sidde sammen og nyde jeres mad, selvom I får mad fra forskellige steder.

Hvis du er interesseret I at høre, hvad du kan få at spise ved Street Food i Aarhus, så kan vi lige fortælle dig om nogle af valgmulighederne her. Du kan blandt andet få Ugandisk street food, traditionelt dansk mormor mad, pita, confiteret andeburgere, indisk, ispinde, thai, amerikansk, fish and chips, shawarma, mexicansk, plantebaseret mad og meget, meget mere. Der er derfor noget for enhver smag, hvad end du elsker det traditionelle ved dansk mad, nogle mere spicy retter fra rundt omkring i verdenen eller måske spiser plantebaseret og ønsker en vegansk ret, så kan du altså få lidt af alt netop her hos Street Food Aarhus.

Hos Street Food Aarhus er kvaliteten i top, og det er kun de bedste gadekøkkener, som får lov at blive repræsenteret hos dette street food univers. Maden er lavet af lækre og friske råvarer, og du er sikker på at få en lækker og anderledes smagsoplevelse, end du er vant til. Så hvis du ønsker mad i stil med michelin restauranter, men måske ikke har råd til dette som studerende, så besøg i stedet Street Food Aarhus for at få en yderst lækker spiseoplevelse til overskuelige priser. Så hvis du søger mad og drikke i hyggelige omgivelser, i en god kvalitet og til priser hvor selv studerende kan være med, så er Aarhus central food market helt klart et oplagt valg for dig og dine studiekammerater.

I Aarhus kan du opleve lidt af hvert, så hvis du blot er en tur forbi byen og ikke er fra Aarhus Kommune, så kan det være svært at finde ud af, hvad du mest har lyst til at opleve i byen. Et godt tip herfra er at i kan vælge at besøge Aros, Den Gamle By og Aarhus Street Food. På denne måde kan I være kulturelle og opleve lidt af hvert, samtidig med at I slutter dagen af med noget lækkert mad fra alle verdenshjørnerne. 

Så hvis du befinder dig ved rutebilstationen, i centrum af byen eller blot har en hungren efter at opleve vaskeægte street food i centrale omgivelser, så finder du netop dette hos Aarhus Street Food. Hvad end du er til af mad, så finder du helt sikkert noget der falder i netop din smag. Kom forbi med vennerne, familien eller måske med kæresten, og I er sikker på at få et godt måltid mad i stemningsfulde omgivelser.

Ønsker du at vide mere om Aarhus Street Food, deres mad og andet generel information, så læs mere på deres hjemmeside aarhusstreetfood.com. Har du lyst til at blive inspireret til, hvad du skal have at spise, næste gang du besøger Aarhus Street Food, så kan du med fordel tjekke deres Instagram ud. Her deler de billeder af deres forskellige lækre retter, så du kan se, hvad stedet har at byde på af mad. Dette ser både indbydende og lækkert ud, og dit mundvand kommer helt sikkert til at rende, når du tjekker deres Instagram ud. Vi har kun at sige god fornøjelse!
Adresse

Ny Banegaardsgade 46
8000 Aarhus C


Kontakt info

E-mail: kontakt@aarhusstreetfood.com


Åbningstider

Mandag - torsdag: 11.30 - 22.00
Fredag: 11.30 - 22.00 
Lørdag: 11.30 - 22.00
Søndag: 11.30 - 21.00


Website

https://www.aarhusstreetfood.com/