Restaurant Olive

Restaurant Olive


På Kaløgade 1 i det centrale Aarhus, ligger en lille perle af en restaurant. Restaurant Olive laver ikke bare udsøgt og velanrettet mad, du får også en fremragende betjening af dygtige tjenere og indehaveren selv. Hvis pengene er små, men du alligevel gerne vil ud og nyde en aften med lækker mad, kan du hos Restaurant Olive spare lidt ved selv at tage vin med, det er en del af deres koncept.

Når du træder ind i de hyggelige lokaler hos Restaurant Olive, bliver du straks modtaget med store smil og venlighed. Servicen er virkelig i top, og der er intet at sige til, at restauranten har mange stamkunder, der nyder at tilbringe mange timer i de hyggelige og velindrettede lokaler. Maden er sydlandskinspireret, med lokale og friske råvarer, og har du allergier at tage hensyn til, skal dette bare meldes i køkkenet, og de tilpasser retterne derefter. Menukortet bliver tilpasset efter årstiderne, så råvarerne altid er super friske og sprøde.

Book dit bord på 86 12 95 61 og få en uforglemmelig aften.

Ønsker man at holde sit eget private arrangement, så er det da værd at nævne, at Restaurant Olive har mere end 15 års erfaring indenfor private selskabsarrangementer. Man kan få det lige som man ønsker det og det altid smilende personale, står til hver en tid klar med en hjælpende hånd. Der afholdes både fødselsdage, barnedåb og konfirmationer, og på de helt specielle dage, er det yderst vigtigt at alt fungerer og går som planlagt, noget Restaurant Olive er meget godt bekendt med, så gæsterne roligt kan læne dig tilbage og nyde begivenheden.

Hos Restaurant Olive er mad og service en helhed, det skal være en oplevelse at komme som gæst i den populære restaurant. Maden er anrettet detaljeret og indbydende, tilberedt til perfektion, og de dygtige tjenere, præsenterer den smukt. De lækre forretter, hovedretter og desserter kan sammensættes til enten 2 eller 3 retters menu, og hvis du er hurtig, kan du fredag og lørdag nyde 3 retter for kun 225 kr., hvis du kommer allerede kl. 17.00 og har bordet til kl. 18.45.

Restaurant Olive er utrolig populær, her er et udpluk af de flotte anmeldelser fra deres Facebook-side:
”Vi vender tilbage igen og igen. Vi synes maden er veltillavet, smager forrygende og præsenteres så flot. Og så er der ekstra point for den altid gode service fra både indehaver og personale. 
Olive anbefales varmt.”

”Fantastisk sted og service!!!! Dejligt Århus har et sted som Olive!”

På Restaurant Olive skal det til hver en tid være en oplevelse at komme som gæst, og Studenterguiden.dk har også kun hørt rosende tilkendegivelser om den hyggelige restaurant. Priserne er så alle kan være med, og du har mulighed for at medbringe egen vin, så der spares yderligere. Skal aftenen tilbringes i godt selskab med udsøgt mad og god stemning, så er Restaurant Olive et besøg værd.


Studenterrabatter

Mandag til Torsdag kan man som studerende nyde hele 3 retters måltid for kun 220,- kr.
Adresse

Kaløgade 1, 8000 Århus C


Kontakt info

Telefon: 86 12 95 61


Åbningstider

Mandag - Torsdag: 17.30-23.00
Fredag - Lørdag:    17.30-00.00
Søndag:                  Efter aftale.


 


 


Website

Restaurant Olive's websiteRestaurant Olive
Restaurant Olive