Restaurant Aabyudengaard

Restaurant Aabyudengaard


I Indre By i Aarhus har Restaurant Aabyudengaard til huse. Restaurant Aabyudengaard er en hyggelig lille restaurant, som tilbyder gastronomiske oplevelser og små overraskelser.

Mad er hos Aabyudengaard ikke blot en ret eller retter sat sammen til en menu. Det er måltidet i sig selv, som er det interessante. Det er det sociale i at være samlet om bordet, hvor man kan nyde hinandens selskab, som er det hyggelige. Måltider, som består af små serveringer, skal lege med dine sanser, samt vække så vel som skabe minder.

Restaurant Aabyudengaard tilbyder dig det enkelte, unikke og enestående og gode råvarer. Gennem samarbejdespartnere som Nordic Beef og HopBalle bidrager Aabyudengaard til en mere bæredygtig verden, hvor dyrevelfærden er i orden. Samtidig får de nogle velsmagende råvarer, som vil få dine tænder til at løbe i vand. Du skal se Restaurant Aabyudengaard som det nye stjerneskud i århusiansk gastronomi. Restauranten er helt sikkert et besøg værd.

Køkkenet ligger bag en glasvæg, og på denne måde inkluderes gæsterne, som kan følge med i processen. Det skaber en åbenhed i rummet og positiv energi. I det hele taget er tjenere og kokke synlige, og derfor en stor del af oplevelsen. De viser vejen med viden, engagement og entusiasme. De forskellige retter anrettes ved bordet under tilhørende fortælling. De tager imod dig ved døren, og følger dig pænt ud igen, når du forlader restauranten. Mere forkælet kan man næsten ikke blive.

Aabyudengaard har ikke mindst en vinbar. Vinbaren er karakteriseret ved økologi, og et udvalg af moderne og klassiske vine. Vinbaren tilbyder enkle og unikke serveringer, hvor maden er tiltænkt vinen og ikke omvendt. Aabyudengaard står altid klar til at byde jer velkommen, og servere jer nogle enestående oplevelser.

 
Adresse

Vestergade 51, 8000 Aarhus C


Kontakt info

Tlf. 6025 6420
E-mail: mail@restaurantau.dk


Åbningstider

Tirsdag-Lørdag 18.00-01.00


Website

Restaurant Aabyudengaard's website


Restaurant Aabyudengaard
Restaurant Aabyudengaard