Tapashi


Leder du efter en restaurant, som serverer tapas og sushi i Aarhus til fair priser? Så er Tapashi i Aarhus lige noget for dig som studerende. Restauranten er beliggende lige i hjertet af Aarhus på Klostergade 52, hvor det søde personale står klar til at tage sig rigtigt godt af dig.  

Deres menukort indeholder blandt andet forskellige små retter, store og små menuer og også vegetariske retter, så der er noget for enhver smag. Netop det lækre menukort og den centrale beliggenhed i Aarhus gør Tapashi meget populær hos både unge og gamle, hvorfor mange bliver ved med at vende tilbage. Fordi det er en tapas og sushi restaurant, er der et bredt udvalg af menuer, så hvis din veninde eller ven ikke er den store sushi-elsker, findes der således også andet på menuen.   

Tapashi er altså en japansk tapas-restaurant med brede faglige kompetencer inden for tapas, som er tilberedt af dygtige kokke, som har stor ekspertise. Alt mad bliver lavet og forberedt fra bunden, hvor kun det bedste er godt nok, så man kan være helt sikker på, at der kun serveres råvarer af topkvalitet. Tapas er bestående af mange små, forskellige retter, der serveres som appetitvækker eller som et større måltid, og dette har opnået stor popularitet de sidste år.

Hvis du er helt vild med sushi, så er dette også stedet for dig. Hos Tapashi serveres der udsøgt sushi, som er tilberedt af erfarne sushikokke. Der er stor fokus på faglighed og integritet, så der serveres ikke noget, som kokkene ikke kan stå inde for. De tilbyder en bred vifte af forskellige slags sushi, så du kan derfor både få med laks, rejer, krabbe eller noget helt fjerde, og det er derfor (næsten) kun fantasien, der sætter grænser. Hvis du er mere til sushi med grøntsager, har de også et bredt udvalg af vegetarsushi.

Der er god mulighed for parkering, hvor du praktisk talt næsten finder mulighed for parkering lige ved døren, og vil du gerne være sikret et bord, når du kommer, kan du med fordel booke bord på forhånd. Hvis du derimod gerne vil have det bragt ud, er der også god mulighed for dette. Du kan således bestille take away online, og Tapashi tilbyder udbringning til 30 kr., hvor der dog kun tilbydes levering på max 5 km væk.  

Selvom sushi og tapas normalt godt kan være oppe i den høje ende prismæssigt, er priserne på Tapashi helt fair for de gode råvarer og den gode service, der tilbydes. Ved fremvisning af gyldigt studiekort gives der 20% rabat på al take away. Studierabatten kan ikke benyttes på helligdage samt d. 31. december, 1. januar eller 14. februar og heller ikke ved udbringning. 

Vi kan derfor alt i alt varmt anbefale dig at tage dine studievenner- og veninder under armen, hvis I har planer om at forkæle jer selv med en lækker middagsmenu. Hvis I gerne vil opnå studierabatten, kan I altid tage med hjem til en af jer, hvor I kan få en rigtig hyggelig aften med lækkert tapas og sushi. Du kan følge med og få flere informationer på deres hjemmeside, Facebookside samt deres Instagram, hvor de jævnligt poster flotte billeder af deres lækre mad.


Studenterrabatter

20% på take away ved fremvisning af et gyldigt studiekort.
Adresse

Klostergade 52
8000 Aarhus C


Kontakt info

Telefon: 86 82 82 82
E-mail: info@tapashi.dk


Åbningstider

Alle dage: 12.00 - 22.00


Website

Tapashi's website