Burger Boom - Aarhus


Er du til saftige burgere, hvor konceptet er simpelt, og råvarerne så vidt som muligt er lokale? Så kan det være, at Burger Boom er noget for dig dig. Burger Boom har restauranter i Randers, Aalborg og naturligvis også smilets by, Aarhus. Du finder Burger Boom i Aarhus to steder, heraf bl.a. på Østergade 14.

I 2017 slog Burger Boom sine døre op for første gang, og har siden da serveret saftigere burgere for glade og sultne gæster. Konceptet bag burgerrestauranten bygger på, at tilbehøret i deres burgere skal være simpel, men uden at gå på kompromis med den høje kvalitet. Ejerne af Burger Boom har været i restaurationsbranchen i over 25 år, og ved derfor godt, hvad der skal til for at kreere de bedste burgere.

Når du spiser hos Burger Boom, kan du være sikker på, at der ved tilberedning er tænkt over hver enkelt detalje. De fleste af råvarerne er så vidt som muligt lokale, og kødet kommer fra fritgående skovkvæg i Nationalparken Mols Bjerge. Endvidere har Burger Boom to konkrete mærkesager, nemlig “fra jord til bord” konceptet og, at Burger Boom er REFOOD-mærket. Burgerrestauranten bestræber sig på et “jord til bord” koncept, fordi de ønsker, at deres gæster skal have velsmagende mad, der er lavet af lokale råvarer uden tilsætningsstoffer. REFOOD-mærket indebærer, at burgerrestauranten går ind i kampen mod madspild. Derfor sender Burger Boom deres madrester samt olie til genanvendelse. Herefter bruges madresterne og olien til biogas, gødning og biodiesel. Med et besøg på Burger Boom, vil du derfor ikke kun få en god portion mad, men også have god samvittighed over at vide sikker på, at hele konceptet bag burgerrestauranten er gennemtænkt fra ende til anden. 

Vil du vide mere? Så kan du både følge med på Facebook, men også på burgerrestaurantens Instagram-profil. Her gemmer der sig mange lækre billeder af de saftige burgere. Burger Boom har desuden en konkurrence kørende hver måned, som måske er noget for dig! Hvis du poster et billede med den lækre mad, du bestiller, så kan du hashtagge #BurgerBoomAarhus og automatisk deltage i konkurrencen. Læs mere om konkurrencen på burgerrestaurantens egen hjemmeside.
Adresse

Østergade 14
8000 Aarhus C


Kontakt info

Telefon: 87 30 30 20
E-mail: aarhus@burgerboom.dk


Åbningstider

Alle dage: 11.00 - 21.00


Website

Burger Boom - Aarhus's website