Slap Af – Restaurant og Cocktailbar


Hvis du leder efter en restaurant, der server lækker og velsmagende mad til en rimelig pris, er Slap Af – Restaurant og Cocktailbar lige stedet for dig. Her er det kvaliteten og atmosfæren, der er i højsæde og dig der er i fokus.

Den lækre velsmagende mad er tilberedt af Slap Afs dygtige kokke, som gør alt for at du skal få den bedste smagsoplevelse. Desuden er maden selvfølgelig tilberedt med årstidens friske råvarer; både når det gælder á la carte og vores velkendte menu og 2-retter & 2-glas vin. Det er ikke kun dig, men også dine smagsløg, der skal forkæles. Dette gælder selvfølgelig for maden og ikke mindst de lækre vine og cocktails, Slap Af langer over bardisken. Det er nemlig ikke blot smagsoplevelsen af maden alene, men som en helhed i en lækker kombination af velsmagende retter og udsøgte vine eller delikate cocktails.

En af de ting Slap Af er mest kendt for er deres serveringsmenuer. De har en del at vælge i mellem, alt afhængig af hvor sulten du er. Der er en 3-retters, forret, hovedret og dessert, til 265,- pr. person, en 4-retters, forret, mellemret, hovedret og dessert, til 315,- pr. person og en 5-retters, snack, forret, mellemret, hovedret og dessert, til 365,- pr. person. Desuden har de en menu som er en 2-retters, forret og hovedret, og 2 glas vin til, et til hver ret. Restauranten har sammensat menuerne for dig og til vinmenuen har de valgt to vine, der passer perfekt til maden. Til serveringsmenuerne skal vinen tilkøbes og her kan det kompetente personale guide dig i hvilket vine, der passer til de forskellige retter.

Slap Af er et perfekt spisested, hvis du vil ud og nyde noget lækkert mad og tilsvarende lækre vine eller cocktails. Men det er også perfekt til at holde et større selskab. Restauranten har sammensat 3 selskabsmenuer, som fungere lidt ligesom serveringsmenuerne, en 3-retters, en 4-retters og en 5-retters. De koster det samme pr. kuvert, som serveringsmenuerne koster. Desuden kan du tilkøbe drikkevare til menuerne, så dit selskab ikke kommer til at mangle noget. Hvis i er et mindre selskab, kan i sidde i restauranten, men i kan også sidde i selskabslokalerne hvis i ønsker privatliv. Selskabslokalerne har plads til 30 personer, og hvis du skal holde et større arrangement, så kan du leje hele Slap Af, hvor der er plads til 120 personer. Det er også muligt at leje lokalerne til konferencer og møder, så det behøver ikke blot at være til en festelig lejlighed. Hvis du har lokalerne, men mangler maden, så kommer Slap Af dig også til undsætning. Du kan nemlig bestille menuer ud af huset. Her har de også sammensæt en masse lækre menuer til dig, men hvis du har specielle ønsker, eller der er noget, der ikke falder i din smag, så kan du sagtens lave en aftale med de dygtige kokke.

Skynd dig at bestille bord allerede i dag for at være sikker på at få plads og en madoplevelse udover det sædvanlige.  
Adresse

Studsgade 8 – 10 Aarhus C


Kontakt info

Teledon: 86181814
(Telefonen er åben 10.00 – 23.00)


E-mail: info@slapaf.nu


Book bord online


 


Åbningstider


Mandag - Torsdag: 17.00 - 21.00
Fredag - lørdag: 17.00 - 22.00
Søndag: Lukket 


Website

Slap Af – Restaurant og Cocktailbar's website