Restaurant Et


Når du skal finde den bedste restaurant ved Aarhus å, så gå efter duften og du finder frem til en særdeles hyggelig restaurant. Duften vil lede dig til Restaurant ET, som er stedet, hvor autentisk fransk mad og god vinkultur møder dansk kreativitet.


Restauranten er indhyllet i et smagfuldt univers. Hos Restaurant ET banker de ansattes hjerter for god service, kvalitet og oplevelser. Restaurantens navn ”et” udtales på fransk, og betyder ”og”. Restaurantens logo består ikke mindst af ”&” som også er et tegn, der betyder ”og”. Restaurantens dansk-fransk twist er derfor godt indfiltret i hinanden, og det understreger mødet mellem de to madkulturer.

Hos Restaurant Et kan du opleve en restaurant i eksklusiv bistro/brasserie stil. Det franske køkken har et stort udvalg af gode franske vine, og det har restauranten selvfølgelig taget med fra Frankrig. Du kan derfor både finde de lækre vine i restauranten, lige så vel som i vinbaren i kælderen. Restauranten har dækket op til den helt store Tour de force i klassisk gastronomi, med restaurantens eget personlige twist. Restauranten forsøger at lokke dig med nyfortolkninger af de danske og franske maddyder, og det klassiske traditionelle franske køkken. Uanset hvad der tiltaler dig, så er der noget for enhver smag i deres menukort. Du er altid velkommen til at komme forbi og smage på restaurantens fristelser, og måske kaste dig over en af de lækre menuer på spisekortet. Restaurant ET holder også åben til frokost, så har de brug for en god bid mad, så tag et smut forbi.

Restauranten er dog mere end ”á la carte, god vin og bistro stemning. Restauranten afholder forskellige Events, og du kan blive en del af deres arrangementer og få en god oplevelse.
Adresse

Åboulevarden 7
8000 Århus C


Kontakt info

Telefon: 86 13 88 00
E-Mail: velkommen@restaurant-et.dk


Åbningstider

Mandag – lørdag
Fra 12.00 - 15.00 & 17.30 - 22.00


Website

Restaurant Et's website