Grillen Burgerbar - Aarhus


Hvis du ønsker at smage en god og greasy burger i Aarhus, så er Grillen Burgerbar det oplagte sted for dig! Denne burgerrestaurant er helt sikkert en, du skal opleve, hvis du elsker gode burgere, og ønsker at opleve en autentisk burgerbar, hvor der ikke er sparet på noget. Du finder Grillen Burgerbar i Aarhus på adressen Klosterport 2.

Priserne hos denne burgerbar er helt klart SU venlige, og du kan få en burger menu som består af burger, fries og mayo til blot 89 kroner. Som studerende er der ekstra godt nyt til dig, hvis du ønsker at besøge Grillen Burgerbar. Der er nemlig hele 20% studierabat på deres menuer, hvis du blot fremviser et gyldigt studiekort. Derfor er der altså penge at spare, hvis du sørger for at flashe dit studiekort, næste gang du ønsker en god og greasy burger menu.

Tager du et kig på menukortet, finder du lidt af hvert til enhver smag. Du kan blandt andet få en klassisk cheeseburger, en burger med bearnaise, fried chicken, en med ekstra ost eller måske én med en veggie bøf. Derfor kan du også som vegetar sagtens lægge et smut forbi Grillen, da de har har en vegetar mulighed. Til din burger kan du få almindelige fries, curly fries, cheese fries eller sweet potato fries. Har du lyst til den helt store omgang fritter, kan du også få cheese fries som et toppet med bacon, grillen’s mayo og karamelliserede løg. Som dyppelse til dine fries kan du få mayo, chili, bearnaise, aioli eller cheese sauce. Af drikkelse til maden kan du vælge mellem forskellige shakes, eksempelvis med en chokolade shake, en sodavand eller en fadøl. Mulighederne er mange, og der er helt sikkert lidt af hvert, så det kan være svært at vælge. Har du blot lyst til en dessert, kan du smage en af deres lækre softice.

Grillen Burgerbar har i skrivende stund over 68.000 synes godt om på deres Facebook side, hvilket helt klart fortæller noget om hvor popular denne burgerrestaurant er. Her deler de både gode tilbud og billeder af deres burgere. Derudover deler kunderne også deres gode burgeroplevelse, og flere beretter om at de er super gode og de bedste burgere, hvilket sikkert er med til at friste dig til at teste dette udsagn. Læs mere enten på deres facebookside eller hjemmeside, hvis du er interesseret i at vide mere.

Befinder du dig ikke i Aarhus, men synes du at denne burgerbar lyder som noget som dig, så kan du også finde Grillen Burgerbar i andre byer. Uanset hvilken af deres restauranter du vælger at besøge, kan du altid forvente det samme gode udvalg og den samme gode kvalitet. Grillen Burgerbar er beliggende på flere placeringer i København samt i Vejle, Aalborg og Århus.

Hvis dette lyder som noget for dig, så er det en god idé at booke et bord på forhånd, når du planlægger at tage et smut forbi. På denne måde er du sikker på at der er plads til dig og vennerne, når I har lyst en lækker burger til billige penge og glad kvalitet. Hvis du i stedet ønsker at tage maden med hjem og nyde den foran fjernsynet, så er dette helt sikkert også en mulig, idet Grillen Burgerbar tilbyder take away.


Studenterrabatter

20% studierabat på burgermenuer.
Adresse

Klosterport 2, 8000 Aarhus C


Kontakt info

Telefon: 35 35 35 69


Åbningstider

Søndag – onsdag: 11.30 – 21.30
Torsdag – lørdag: 11.30 – 22.30


Website

grillenburgerbar.dk