Le Pagnol

Le Pagnol


Restaurant Le Pagnol byder velkommen til en oplevelse af romantik og godt selskab med god fransk/italiensk mad og fyldte vinglas.

Ikke langt fra Aarhus Hovedbanegård, ligger en lille idyllisk fransk restaurant. Udefra ligner det mest en hyggelig beboelsesejendom, med små buksbomtræer plantet ved siden af hvert af de høje kældervinduer. Skiltet på husmuren, menukortet på væggen og de hvide bogstaver på facaden vidner dog om noget andet. 

Du kan nemt og enkelt bestille dit bord online her!

I det øjeblik du træder indenfor i restauranten, er du ikke i tvivl om hvilken verden du er trådt ind i. Rustikke murstensvægge, fint opdækkede caféborde og små hyldeopsatser med planter og pyntegenstande, danner rammen om det forholdsvis lille intime lokale, med plads til kun 24 besøgende. Med vinflasker placeret på hylder ud til det åbne køkken, fornemmer du en endnu mere direkte kontakt mellem restauratør og gæst. Du har også mulighed for at sidde i kælderen, hvor du støder på endnu mere vin og vinskabe, inden du ankommer til et lokale af samme størrelse, der dog har en mere klassisk tungere stil i møblementet.

Hvis I er et selskab på over 30 personer, har I mulighed for at medbringe egen vin. I kan bestille gourmetmenuer på både fire, fem og seks retter. Alle dage er der et særligt aftentilbud fra kl. 17.00 – 18.45, hvor du har mulighed for at få en 3 retters menu til 199 kr. Tilbuddet er udvidet et kvarter fra søndag til onsdag.

Bestil din menu her og få en oplevelse du sent glemmer. 

Den franske atmosfære fylder restauranten, den blide musik kræser for ørerne og får dig til at glemme at du faktisk sidder i Danmark og ikke på en restaurant i Paris eller Bordeaux. Servicen er i top og der er smil er på alles læber. Sæt dig til rette, bliv præsenteret for de gode vine og nyd aftenen i godt selskab med fantastisk mad.

På Studenterguiden.dk har vi ikke hørt andet end gode ting om Restaurant Le Pagnol. Kunderne er vilde med de gode franske retter, lavet af kvalitetsråvarer, der gør at smagen bliver endnu mere defineret. Der er ingen tvivl om, at maden er deres helt store passion hos Le Pagnol, der bliver kræset for alle detaljer, og maden er ikke bare smukt at se på, men også utrolig smagfuld. Vi anbefaler varmt at kigge forbi Le Pagnol, du får gourmetmad til studievenlige priser, så alle har råd til en rigtig god aften i byen her.

Klik på billedet nedenfor og kom et skridt nærmere på en fantastisk aften!


Studenterrabatter

Book et bord  for, der er 10% rabat alle ugens dage (gælder dog ikke med andre tilbud.) Er kun gældende for 2 personer og fremvisning af studiekort.  


 
Adresse

Sønder Alle 29
8000 Århus C


Kontakt info

Tlf: 7124 2427


 


Åbningstider

Alle dage: 17.00 - 22.00


Website

Le PagnolLe Pagnol
Le Pagnol
Le Pagnol
Le Pagnol