Thor's Mølle


Er du til lækker mad i utrolig smukke omgivelser? Så må du helt sikkert ikke snyde dig selv for at besøge restaurant Thors Mølle i Marselisborg Skov i Aarhus, nærmere beliggende på adressen Thors Møllevej 15. På restaurant Thors Mølle får du en unik restaurantoplevelse i flotte lokaler med yderst smukke udendørs rammer.

Historien bag Thors Mølle i Aarhus er med til at gøre stedet autentisk og charmerende. Thors Mølle blev anlagt i 1637 som krudtmølle. Møllen blev dog i 1940 erstattet af den bygning, der står der i dag, og som i dag udgør restaurant Thors Mølle. Stedet er dog ikke kun populært på grund af historien. Thors Møller ligger nemlig fantastisk. Bækken, de blomstrende frugttræer og overdækkede lysthuse gør det til et sted, der absolut er værd at lægge vejen forbi til en gastronomisk oplevelse ud over det sædvanlige. God mad, forfriskende drikke eller kaffe og kage i gamle bygninger kan altså bare noget helt specielt, og det er helt sikkert en oplevelse, du ikke vil være foruden.

Hos Thors Mølle er filosofien enkel, nemlig at smagen skal være i centrum. Derfor laver kokkene hos Thors Mølle selv alt fra bunden, og med lokale sæsonbestemte råvarer. De to kokke Anders Langvad og Mikkel Windfeldt kræser for smagen og de gode råvarer, så du kan nyde et veltilberedt og absolut velsmagende måltid i de smukkeste omgivelser. 

Restauranten er primært en morgenmads- og frokostrestaurant, der fokuserer på at levere den bedste morgenmad og frokost. Om søndagen har du mulighed for at slå dig løs i restaurantens søndagsbrunch, mens du de andre dage har mulighed for at vælge mellem de mange lækre frokostretter, der pryder menukortet.

På menukortet finder du bl.a. retter som smørrebrød, en frokosttallerken med udvalg af husets specialiteter varierende efter årstiden, friskrørt tatar, skovfogedens burger, pariserbøf, stjerneskud og mange andre lækre retter. Køkkenet lukker for frokost klokken 15:00, men herefter har du mulighed for at nyde dagens kage med dertilhørende frisklavet kaffe.

Til dit måltid finder du en masse lækker drikkelse, både på det almindelige drikkekort og på vinkortet. På drikkekortet finder du en alt fra vand og saft til øl og spiritus, mens du på vinkortet finder mange forskellige vine i kategorier lige fra hvidvin, rødvin og rosévin til dessertvine, portvine og mousserende vine. 

På deres Facebook får Thors Mølle 4,8 ud af 5 mulige stjerner, hvilket vidner om et sted, der med garanti er værd at besøge. En skøn beliggenhed, fantastisk mad og et serveringspersonale i topklasse er blot få af de ting, som tidligere besøgende især fremhæver ved restaurant Thors Mølle.

Restaurant Thors Mølle er altså et sted, der taler for sig selv, og som du uden tvivl er nødt til at opleve. Der vil være mad og drikke til enhver smag, og du kan derfor både tage din familie, dine venner eller dine kollegaerne under armen og bestille bord på restaurant Thors Mølle. Du vil med sikkerhed ikke fortryde dit valg!
Adresse

Thors Møllevej 15
8000 Aarhus C


Kontakt info

Telefon: 86 27 03 85
Mail: restaurant@thorsmoelle.dk


Åbningstider

Mandag: Lukket (åben for selskaber med mindst 20 personer)
Tirsdag: Lukket (åben for selskaber med mindst 20 personer)
Onsdag - torsdag: 11.30 -16.00
Fredag - lørdag: 11.30 - 17.00
Søndag: 12.30 - 17.00 (Søndagsbrunch fra 09.30 - 11.30)
(Onsdag-søndag er der åbent for selskaber til aften)


Website

https://thorsmoelle.dk/