MASH Aarhus


Der findes mange steder i Aarhus, hvor du kan spise en god portion mad, og derfor kan det være svært at finde ud af, hvor du skal slå dig ned! Leder du helt konkret efter en restaurant i Aarhus, hvor du kan få mad af utrolig høj kvalitet? Så kan det være, at du skal en tur på MASH! I centrum af smukke Aarhus, helt konkret på Banegårdspladsen 12, finder du den smukke restaurant med en trendy indretning og retter på menukortet, der får munden til at løbe i vand. MASH har i den grad indtaget Aarhus C, og befinder du dig derfor i Danmarks anden største by, og er du til saftige bøffer og lækre side orders, så er MASH i Aarhus bestemt et sted, der er værd at besøge.

Hvis du i forvejen ikke kender til MASH, så står det for ‘Modern American Steak House’, og er altså et velkendt amerikansk bøfhus, der serverer bøffer af utrolig høj kvalitet! Er der lidt ekstra plads i budgettet til et fint restaurantbesøg, eller er der noget, som skal fejres, så giver dette en utrolig god anledning til at spise middag i Aarhus. Her kan du være sikker på, at kvaliteten er i top - både når det kommer til service og mad.

Lokalerne er store, indretningen er trendy, og de karakteristiske lædersofaer er sammen med de store spejle med til at karakterisere MASH. De smukke lokaler hos MASH er altså med til at skabe de helt perfekte rammer for en suveræn restaurantoplevelse. Når du ankommer til MASH, vil du desuden blive mødt af et personale, der gør sit bedste for at give dig en rigtig god service. Du bliver modtaget med et smil, og har du brug for hjælp til, hvad du skal bestille fra menukortet, så er du ved personalet hos MASH i meget trygge hænder. 

Menukortet på MASH er fyldt med lækre retter, der blot ved at læse den, får munden til at løbe i vand, og du kan sammensætte din menu lige efter dine præferencer og behov. På MASH kan du nemlig vælge mellem alt fra formidable bøffer til lækre side orders og smagfulde desserter. Er du meget sulten, kan du med stor fordel nyde tre retter på MASH, og du vil bestemt ikke gå skuffet derfra. Til de velkendte bøffer bliver der brugt det bedste kvæg, og du kan læse meget mere om dette på restaurantens hjemmeside. 

Alle i et selskab vil med stor sandsynlighed kunne finde noget lækkert på menukortet. For at fuldende restaurantoplevelsen, kan du også tage et kig på det omfattende vinkort, som restauranten har. Nyd god mad i samspil med et lækkert glas vin på MASH. Der er desuden også mulighed at spise din frokost på MASH, hvis du skulle have lyst til det. For de fleste studerende vil restauranten måske ikke være stedet, hvor man spiser sin frokost eller aftensmad efter en lang dag med studiearbejde, men det er oplagt til et restaurantbesøg, hvor målet er at give sig selv en restaurantoplevelse udover det sædvanlige.

Vil du være sikker på, at MASH lever op til de forventninger, som du på nuværende tidspunkt måtte have, kan det være, at du skal kigge lidt nærmere på restaurantkædens sociale medier. Helt konkret kan du via profilen @mashsteakhouse på Instagram finde en masse flotte billeder af den lækre mad, der serveres i de forskellige restauranter. Desuden bliver der også postet billeder af de flotte lokaler og professionelle personale, så du på forhånd kan danne dig et indtryk af stemningen på MASH. 

MASH har indtaget smilets by, og er alt i alt det oplagte sted at tage hen, hvis du har plads i budgettet til at forkæle dig selv en smule ekstra. Hvis du sætter pris på mad af virkelig god kvalitet, så er det her, du skal tage hen. Befinder du dig i centrum af Aarhus, så er det oplagt at besøge MASH på Banegårdspladsen 12. MASH har også andre restauranter herhjemme i Danmark fordelt på Sjælland og i Odense, som du kan vælge at besøge, hvis du ikke lige er i Aarhus. Læs mere information om restauranten på deres egen hjemmeside.
Adresse

Banegaardspladsen 12, 8000 Aarhus


Kontakt info

Telefon: 33 13 93 00
E-mail: aarhus@mashsteak.dk


Åbningstider

Se hjemmeside.


Website

MASH Aarhus's website