Guldkorn fra Kolding

Her finder som ung eller studerende gode tips, som vi kalder for guldkorn. Du kan f.eks. finde gode råd, der kan hjælpe dig til eksamen, når du skal søge job eller til jobsamtaler, hvordan du som ung eller studerende let kan spare penge, hvor du får mest ud af at gå i byen, hvordan du søger legater, hvordan du søger og får boligsikring, lån og meget mere.

Det er dog ikke forbudt for andre end unge og studerende at bruge guldkornene. Faktisk kan det gøres med stor fordel og eventuelt i sammenhæng med en student i familien. Her tænkes der f.eks. på vores guide til forældrekøb, der kan være rigtig gavnlig og spændende læsning for velbemidlede forældre, der ønsker det bedste for deres børn.

Men det kan lige så godt være du er jobsøgende og gerne vil have gode råd til udformning af dit CV, tips til opførsel og forberedelse til jobsamtaler, håndtering af stress og angst, eller det blot skal fungere som spændende læsning for dig, der bare gerne vil være ung med de unge og se hvad der rør sig i miljøet. Under alle omstændigheder er du meget velkommen og vi håber vores guldkorn kan gøre en positiv forskel for dig.

Udvalgte guldkorn