Skal du flytte?

Skal du flytte?

Som studerende kan man ikke undgå at skulle flytte bolig. Boligmarkedet er en jungle, hvor man med næb og klør skal kæmpe om et sted at bo. En flytning kan være en hård omgang, men heldigvis findes der måder at gøre flytningen så nænsom som mulig. Læs med her, hvis du skal til at flytte.

Planlægning gør flytningen nemmere

Hvis du skal flytte ind i et nyt værelse, så kan du spare både tid og penge på at planlægge flytningen. Først og fremmest skal du sørge for at hente flyttehjælp i dit netværk. Hvis du klarer at samle hele din familie og venner, så kan du måske være heldig at spare udgiften til et flyttefirma. Det er selvfølgelig vigtigt, at du sørger for at have en stor bil eller bil med trailer tilgængelig til den store flyttedag.

Faktisk kan du gøre flytningen så god som mulig, hvis du tænker helt ned i detaljerne. Du kan sørge for, at der er måder at forflytte de tunge kasser på med f.eks. en trillebør. Du kan investere i dørstoppere, sådan at I slipper at skulle åbne og lukke døre tusinde gange i løbet af en dag.

Du skal selvfølgelig også sørge for, at alt er klart, inden dine trofaste hjælpere møder op til flyttedagen. Det betyder, at dine ting skal være sorteret i flyttekasser, og du har en ide om, hvor man starter, og hvor man slutter. Husk at skrive på kasserne, hvad de indeholder, så sparer du også en masse tid, når du skal komme godt på plads i dit nye hjem.

Forkæl dine flyttehjælpere

Hvis du har planer om at studere i nogle år, så er det sjældent nok med en flytning. Mange studerende bor i fremleje eller i et midlertidigt værelse, hvor de ved, at de kommer til at flytte på sig flere gange i løber af studietiden. Du skal altså bruge hjælpere til flytning flere gange. Sørg derfor for at forkæle dine hjælpere, sådan at de gerne vil hjælpe ved den næste flytning.

Du skal sørge for, at der er snacks og drikkevarer til hele dagen og selvfølgelig servere en lækker frokost, når de er ved at være sultne. Det er også dig, som er ansvarlig for at holde den gode stemning. Det kan være en god ide at alliere sig med en af de bedste venner, sådan at I samarbejder med at holde gejsten oppe igennem hele dagen! Afslut gerne flyttedagen med en god middag!