Er din studie bolig indrettet til succes?

Er din studie bolig indrettet til succes?

Kan en rigtigt indrettet bolig give dig mere succes i det liv? Svaret er ja, og det er egentligt ikke særlig svært, denne artikel vil give dig svaret på, hvordan du får optimeret dit hjem til succes.

At have et rodet hjem kan være afgørende for, hvordan du har det rent psykisk. Rodede hjem og arbejdsområder kan nemt gøre en ængstelige, stressede og give en følelse af magtesløshed.

Selvom uafhængige psykologiske eksperimenter gentagende har bevist, at rod kan fremkalde stress, og de fleste nok på et eller andet plan er klar over dette, er det desværre noget der ofte bliver overset.

Grundlæggende gælder det om at komme af med rodet, så man kan få ro i hovedet. Det er ro og overblik, der er vejen til et liv med succes.

Mange mindre boliger lider under at de er nemme at rode til, det gør sig specielt gældende for studie‐boliger, fordi de som regel ikke har for mange kvadratmeter at gøre godt med.

Rod skyldtes i højere grad uhensigtsmæssig indretning og i mindre grad at det er nogle rodehoveder der bor der.

Hvis vi tager kollegieværelse som eksempel, så er det som regel både kontor, opholdsstue og soveværelse i et.

Stort ser alt gulvpladsen er, alt efter størrelsen, optaget af en seng, et sofabord, et Tv-møbel, et skab, et skrivebord med en kontorstol.

Det giver sig selv at sådan et værelse meget nemt roder til, så man skal være lidt kreativ for at få det hele til at være der uden det ser proppet ud og rodet ud og giver en følelse af klaustrofobi.

Løsningen er væghængte reoler, så du bruger værelsets vægge til at vinde ekstra plads. Det danske firma RAMWERK har lavet en modul baseret system så du kan sammensætte en løsning der giver dig optimal udnyttelse af pladsen.

Modulerne kommer som kuber og er enten er kvadratiske eller aflange. Modulerne kan nemt sættes op på væggen med medfølgende beslag, dette gør at du nemt kan tage dem ned igen og med dig når du flytter til et større sted.

Du kan også få en sokkel til modulerne, hvis du vil have den stående direkte på gulvet, så kan du sætte dem sammen, som for eksempel en bogreol eller et TV-bord med skuffer og hylder under.

Tilbage til hvordan du undgår rod. Rod opstår hvis du ikke har steder nok til at gemme dine ting væk. Du kan få skuffer, låger og hylder til alle moduler så de kan indrettes til de perfekte opbevarings enheder.

Da din seng højst sandsynligt står op mod en væg, kan du lave en væghængt reol med 2 moduler i højden og 5 i længden uden at den er i vejen for noget.

Du kan indrette modulerne med hylder, skuffer og låger alt efter dine behov.

Det er selvfølgelig ikke kun over din seng at du kan bruge modulerne, du kan også lave en væghængt reol over dit skrivebord, eller du kan stille dem på gulvet på en sokkel og for eksempel bruge dem til at lave en bogreol, en skænk, et sengebord.

Hvis pladsen tillader det, kan du også lave et entremøbel med en siddepude, så du nemt og bekvemt kan sidde ned og tage dine sko af og på, og opbevare dem på hylder under siddepuden.

RAMWERKS system giver dig et næsten uendeligt antal muligheder. Tag action nu, klik ind på ramwerk.dk, og prøv online designeren, hvor du kan sammensætte den løsning, der passer bedst til dig og dine behov.

Bestil online, så får du din reol efter 3-4 dage.