Bekæmp din studiestress med Disney+

Bekæmp din studiestress med Disney+

Disney Plus har for alvor fundet sin plads blandt streaming giganterne, med en bred vifte af indhold, som konstant pumpes ud. Derudover er tjenesten en af de billigste på markedet, særligt når man kigger på videokvaliteten (4K), som ikke kræver ekstra betaling, hvilket ellers er normen blandt visse konkurrenter. 

Som studerende får man meget for pengene, hvis man elsker at se film og serier, eller hvis man er fan af Disneys magiske verden. Tilmeld dig Disney+ i dag og lås op for en fantastisk verden af filmisk magi. 

 

Hvorfor er Disney+ blevet så populært over det sidste års tid?

Disney+ fik mulighed for at udfolde sig både i 2020 og 2021 i en tid hvor verden over flere omgange blev sat på pause. Det vil også sige, at det blev sværere for folk at komme i biografen og se de nye store film, de havde glædet sig til, og gjorde, at mange studerende blev sendt hjem fra studiet og skulle bygge et studieliv op hjemme i deres lejlighed / på kollegiet. 

Af denne grund blev streamingtjenesten for mange et fast inventar, som gjorde det muligt at få underholdning gratis (på daværende tidspunkt var der en gratis prøveperiode) eller til en billig pris. Det blev en måde hvorpå man kunne skabe en form for normalitet og vane i en hverdag, der efterhånden gled ud af hænderne på mange.  

Den ultimative kundegruppe for Disney+ er netop unge studerende, da det er særligt er disse som har en nostalgisk forbindelse til franchisen, og som samtidigt hyppigt bruger lignende streamingtjenester som underholdningsmedie. 

 

Hvorfor er det vigtigt at planlægge afslapning og pusterum i en stresset hverdag?

Livet som studerende kan være stressende. Stress på studiet viser sig gennem uendelige læselektier, mundtlige oplæg, skriftlige afleveringer og eksamener to gange om året, mens mange forsøger at supplere en af de laveste offentlige ydelser med et studiejob. 

Det er ikke for sjovt at mange studerende føler sig overbebyrdede. Netop derfor er det også så vigtigt, at man engang imellem husker at trække stikket. For nogle vil det muligvis være gavnligt at lægge tid ind i hverdagen, som skal bruges til at tage dig af dig selv (gennem afslapning). 

For mange er serier og film den ultimative afslapning metode, fordi man har mulighed for at slå hjernen fra et øjeblik og blot lade sig underholde.

 

Hvad kan du forvente af tjenesten? 

Streamingtjenesten giver dig timevis af underholdning i højeste kvalitet. Mange af deres nye titler bliver endda lanceret i IMAX Enhanced format, hvilket giver én følelsen af at være i biografen, selvom man sidder derhjemme og ser de udvalgte film. 

Derudover kan du forvente originale titler, som du ikke finder andre steder. Dette kunne for eksempel være Marvels nye serie kaldet ‘What If…’, som spekulerer over hvad der ville ske i Marvel universet og med karaktererne deri, hvis historien havde udspillet sig anderledes. 

Derudover får du også adgang til store titler, som både er blevet anmelderrost og som brugerne har haft høje forventninger til, såsom Shang Chi and the Legend of the Ten Rings, WandaVision og den nye live action Mulan.

 

Ikke længere kun Disney - et voksende bibliotek

Listen over titler og franchise som hører til Disney+ er i dag en del længere end ved den originale lancering af streaming tjenesten i september 2020. I dag finder du mange forskellige nye film, tv-serier og nyt indhold; alt fra Disney, Pixar, Marvel, Star Wars og National Geographic, til en pris på 79 kroner 

Men du kan selvfølgelig også se alle Disney klassikerne. Og derudover har streaming tjenesten også åbnet op for, at der kan produceres mindre spillefilm, som giver fans små glimt af velkendte karakterer. 

 

FAQ - hurtige svar på de mest almindelige spørgsmål

Hvor meget koster et Disney+ abonnement? 

  • Disney+ koster 79 kroner om måneden eller 65,83 kroner om måneden med et årligt abonnement. 

Hvad blev annonceret ved Disney+ Day 12. november 2021?

  • En masse nye serier og film, som kommer til streamingtjenesten inden for nærmeste fremtid (bl.a. The Proud Family, Tiana, Zootopia+, Ice Age: Adventures of Buck Wild, Agatha: House of Harkness og Hocus Pocus 2). 

Kan man kun se Disney film på Disney+?

  • Nej, du kan også se film og serier fra andre licenser, såsom 20th Century Fox (X-Men, Fantastic Four, Home Alone), Marvel Entertainment (Shang Chi, Black Widow, Avengers: Endgame) og Star Wars. 

Kan man se Disneys Juleshow på Disney+?

  • Disneys Juleshow kan desværre ikke ses på tjenesten; til gengæld kan du finde en lang række af andre juleklassikere, både animerede såvel som spillefilm. 

Hvad er IMAX Enhanced?

  • Disney+ har introduceret IMAX Enhanced, som er et udvidet billedformat, som giver dig mulighed for at se op til 26% mere af det originale billede. Det kræver ikke ekstra udstyr eller et større abonnement.