Sådan får du en bedre karakter

Sådan får du en bedre karakter

Det Gyldne Overblik er bogen, som kan hjælpe dig med at skrive en bedre opgave. Den giver dig:

  • En skabelon, der vil hjælpe dig med at få struktur på opgaven fra start
  • Konkrete tips og tricks til din opgaveskrivning, der vil øge dine chancer for at få en bedre karakter
  • Masser af eksempler til forklaring og inspiration
  • Hjælp til at forstå svære teoretiske begreber og koncepter

Og bedst af alt: du kan læse bogen på bare 1 time!

Så fortvivl ikke, hvis du har svært ved fx at skrive en god problemformulering, eller hvis metode og videnskabsteori er svære nødder at knække! Det kan rigtig mange studerende nikke genkendende til, og det var lige præcis det, der gav bogens forfattere idéen til at skrive en letlæst bog, der på en enkel måde gennemgår alle elementerne i en akademisk opgave.

Med udgangspunkt i erfaringerne fra udarbejdelsen af deres egne akademiske opgaver, skrevet på henholdsvis Erhvervsakademiet Lillebælt og Aarhus Universitet, påbegyndte de arbejdet med at lave en guide, der tager udgangspunkt i den studerende. Forfatterne ved således udmærket, at du ikke har lyst til at læse side op og side ned, men i stedet ønsker, at dine lærebøger kommer til sagen!

Med andre ord har de haft lige præcis dig, den studerende, in mente hele tiden, og derfor fattet sig i korthed, så du kan komme tilbage til Pokemon Go, Netflix, fitness centeret, aftalen med vennerne eller hvad du ellers bruger din fritid på.

Ud over bogen, kan du på detgyldneoverblik.dk downloade gratis skabeloner, læse blogindlæg og i det hele taget få yderligere hjælp til din opgaveskrivning. Hjemmesiden supplerer altså bogen, og gør du brug af begge dele, er du rigtig godt på vej til at skrive en fremragende opgave.

Det handler nemlig om at bevare Det Gyldne Overblik når man skal skrive en akademisk opgave. Godt begyndt er, som bekendt halvvejs fuldendt, og ofte handler det jo lige præcis bare om at få taget hul på bylden. Når først den første side er skrevet, går det hele meget nemmere. 

Hvis du tænker, at bogen kunne være noget for dig, kan du starte med at blive klogere, og få en gratis smagsprøve lige her, hvor du også kan købe bogen efterfølgende. Du kan også købe bogen på engelsk her.

Kunne du derudover tænke dig, at få forfatterne, Lasse Løber og Simon Svendsen, ud på din uddannelsesinstitution, så de også kan hjælpe dine medstuderende og besvare eventuelle spørgsmål du måtte have til bogen og/eller akademisk opgaveskrivning, er du mere end velkommen til at kontakte dem direkte her.

Lasse og Simon tilbyder nemlig foredrag for studerende, og har allerede - med stor succes - præsenteret deres materiale og gode råd for ambitiøse unge mennesker på forskellige korte- og mellemlange uddannelser.

Køb bogen her.