Få dig et gratis antivirusprogram

Få dig et gratis antivirusprogram

Mange unge og studerende bruger deres computer ofte, og har deres opgaver liggende derpå. Desværre, så glemmer mange bare lige, at få installeret et godt antivirusprogram også. Det lyder da også teknisk og dyrt, men faktisk kan du få et rigtig godt antivirusprogram ganske gratis, der også er let at få installeret på computeren.

Dermed sikrer du dig lidt bedre imod en computer, der dagen før du skal aflevere en opgave, pludselig ikke virker mere.

De danske software sider, DLC.dk og Download.dk, kommer her med deres bud på de fortiden tre bedste, gratis antivirusprogrammer:

1. avast! Free Antivirus En gratis og meget populært antivirus program, der også scanner dine e-mails for virus samt beskytter mod spyware.

2. Avira AntiVir Personal - FREE Antivirus Avira AntiVir er et af de mest populære filer på Download.dk. Programmet er super effektivt og gratis, så det forklarer en del. Og så er det meget nemt at arbejde med, siger Download.dk.

3. Microsoft Security Essentials (dansk) Microsoft Security Essentials er det nyeste af de tre programmer og så kommer det fra kendte Microsoft.

Programmer er sikkert, gratis og på. Dermed kan det anbefales til de fleste mener DLC.dk.

Nu var det godt nok kun tre programmer, der skulle præsenteres, men både DLC.dk og Download.dk anbefalede også programmet AVG Anti-Virus Free Edition, så du kan også hente dette gratis virus program ved at klikke her. Når du kommer ind på hhv. DLC.dk eller download.dk via linkene herover, så skal du blot klikke download, når den har downloaded færdigt dobbeltklikker du på filen og følger instruktionerne og så er din computer godt sikret imod virus.

Bemærk: Installer kun ét antivirusprogram. Ellers gør det mere skade end gavn.

Tak til downloadcentral.dk/programmer og download.dk/programmer.

Tip: Beskyt også din computer imod spyware og andet malware med danske Anti Explorator, som du kan prøve gratis på anti-explorator.com.