Højere karakter med kaffe!

Højere karakter med kaffe!

Vi har her på Studenterguiden.dk drukket mange kopper kaffe i tidens løb, nogle gode, andre knap så gode. Fælles for dem alle er, at en kop kaffe ikke blot er en kop kaffe.
Det kan være den der giver dig et løft dagen efter en lang nat med lektier. Det kan være en god kop kaffe til din ansættelsessamtale eller måske en kop kaffe på første date. Uanset hvad kaffe betyder fordi dig, er det i vores bog vigtigt at have mulighed for en kaffe der ikke skræmmer folk væk. Derfor har vi lavet en aftale med en af Danmarks mest kendte mærker inden for kaffebranchen nemlig Peter Larsen Kaffe.

Peter Larsen Kaffe har leveret kaffe af høj kvalitet til danskere i mere end 100 år. De har i samarbejde med Caffitaly mulighed for at tilbyde kapselmaskinen M2, der udover kaffe kan lave kakao, the og ikke mindst espresso samt lungo.

Peter Larsen Kaffe, kaffe, rabat, studietilbud, billig, kvalitet      

Michael Boll, Business Area Manager hos Peter Larsen Kaffe udtaler;
Vores målsætning på dette område er at levere kvalitets smagsoplevelser til alle der sætter stor pris på det – ikke mindst kaffe, samtidig med at det er convenience og til at komme til for penge!  Vi ved godt, at man som studerende ikke altid har det store budget. Med kapselmaskinen M2 kan Peter Larsen Kaffe tilbyde de studerende muligheden for at komme med på Danmarks - måske hurtigst voksende trend, kapselmarkedet. Med kapselmaskinen M2 opnår man følelsen af glæde og ikke mindst den unikke smagsoplevelse, ikke bare af kaffe, men også the og chokolade!  Vi glæder os til, at også studerende kan få en fantastisk smagsoplevelse, uanset om det er kaffe, the eller chokolade!

M2 modellen har vundet ”’Bedst i Test” i blandt andet søndagsavisen. Læs mere her – og vi på kontoret har også været meget imponeret af netop denne model. Traditionelle maskiner i denne kaliber koster typisk over kr. 1.000.- men M2 modellen tilbyder det samme - og lidt til - til en langt lavere pris. Læg hertil muligheden for at skifte fronten til flere forskellige farver, kvalitets kapsler til konkurrencedygtige priser og andre spændende ting på webshoppen. Se hele udvalget her.

Peter Larsen Kaffes alternativ til de dyrere kapselmaskiner er et rigtigt godt valg. Modellen er samtidig oplagt, hvis man bor flere sammen, eller bare vil give en gave til en af sine gode venner, familie eller kæreste. Normalt er disse maskiner utroligt dyre for studerende, men efter særaftale har vi på Studenterguiden.dk mulighed for, at tilbyde alle vores brugere denne nye model til en yderst skarp pris.

Du kan erhverve dig denne fantastiske maskine for kr. 499,- Normalprisen er op til 1.371.- du sparer derved over 65%. Vi har samtidig sørget for, at du få 1 pakke Faritrade kaffe White Rainbow og 1 pakke Center chokolade - helt gratis!

Du kan købe maskinen her: Kaffemaskine. Husk du skal bruge koden:
"Guidestudent13" for at opnå rabat!

Du kan læse quickguiden til kapselmaskinen på dette link

                                                                                               Se YouTube videoerne direkte på Peterlarsenkaffe.dk                                                   

Om Peter Larsen Kaffe:
I mere end 100 år har kaffeelskere i hele Danmark nydt godt af kvalitetskaffen fra Peter Larsen Kaffe. Virksomheden blev grundlagt tilbage i 1902.
Lige siden har Peter Larsen Kaffe leveret til de danske købmænd, og det er derfor med god ret, at de kalder sig "Danmarksmestre" i bønnekaffe. Med tiden har virksomheden tilpasset sig nye former for kaffeproduktion, og kan nu tilbyde en bred vifte af kaffekapsler, som passer til din nye maskine fra Caffitaly.

Mere om Peter Larsen Kaffe kan du finde på: http://www.peterlarsenkaffe.dk