Lej en billig bil som studerende

Lej en billig bil som studerende

Slip for at skulle låne bil af familie og venner, du er selv 100% herre over hvornår du har bil.

Du går måske med tanken om at købe en bil. Men hvorfor eje når man kan dele med andre og samtidig slippe for alle de bekymringer der er ved at eje en bil? Det er jo de færreste studerende, der har råd til at købe en ny bil og med den pris det koster at leje en delebil hos Hertz som studerende, så kan det næsten ikke betale sig at lade være.
Delebiler er specielt populære i universitetsbyer i mange lande, fordi man slipper for høje faste omkostninger og kan skrue op og ned for sit forbrug, som det passer med budgettet. Derfor har Hertz Delebilen lavet et studentermedlemskab, hvor du sparer 65% ift. normalpris.
Man kan leje den bil, der passer fra gang til gang, en lille Ford, en stationcar eller f.eks. en Ford Transit varevogn, hvis man skal flytte.

Hertz Delebilen har 120 biler i København, Odense, Aalborg.
Bilerne kan lejes fra 1 time til flere dage og bookes nemt på www.delebilen.dk eller Delebils-app’en.

Når du tilmelder dig Hertz Delebilen skal du under rabatkode i trin 1 taste STUDENT – så regner systemet selv de relevante studierabatter ud.


Fordele:
 - Du booker selv bilen online eller på app’en, og henter den på dens faste plads
 - Bilnøgle er i bilen, som åbnes med det personlige medlemskort eller app’en
 - Ingen udgifter til brændstof, forsikringer, selvrisiko, vedligehold & værditab – alt er inkluderet i prisen
 - Slip for al praktisk håndtering ifbm. skader, service, vinterdæk osv.
 - Hertz Delebilen sørger for løbende rengøring af bilen hver 14. dag
 - Du kan benytte Delebilerne i hele landet og køre til udlandet, hvis du vil
 - Gratis parkering i København, Frederiksberg og Odense

Sådan fungerer det:

1.    Delebilerne står på faste adresser, og du booker nemt og hurtigt bilen online på www.delebilen.dk eller igennem Delebils-app’en

2.    Du modtager en sms 5 min. inden booking-periodens start og kan nu låse bilen op med medlemskortet eller app’en

3.    Herefter indtastes den personlige pinkode, og bilen kan startes.

Hvad koster det?
For studerende kan man blive A-medlem for kr. 99,- per måned, og leje bil fra kr. 20,- i timen, kr. 200,- for 24 timer og kr. 2,75 pr km.
Medlemskabet dækker dig og evt. din samboende kæreste eller ægtefælle.
I tillæg får du 30% rabat på Hertz udlejningsbiler og 10% i udlandet.
Du kan også tegne et kontigentfrit medlemskab, men så er timepriserne noget dyrere, timeprisen starter ved kr. 40,- .

Whats the catch?
Du skal binde dig for 3 måneder og bevise du er indskrevet på et fuldtidsstudie ved sammen med billede af dit kørekort, at fremsende dit studiekort. Ligesom med SU, varer tilbudet ikke for evigt, du kan derfor kun slippe med det lave kontingent  i 5 år fra første måned du melder dig ind.
Indmeldelse får du til halv pris; kr. 147,50 (normalt kr. 295,)-
Tilbudet kan ikke kombineres med andre tilbud om eventuel rabat på medlemskab.

Du kan finde delebilerne i nogle af de største byer i Danmark og der udvides løbende. Bestil de smarte delebiler lige her.Delebil lej den hos Hertz
Hvis I er flere om at dele delebilen, det vil sige, hvis I for eksempel følges ad til uddannelsesstedet og deler udgiften til lejen, så koster det jo næsten ingenting at leje en delebil. Du kan prøve at finde ud af om der er andre på dit kollegie der var interesseret i at være med til at dele en delebil.

Så kan du køre i skole i lige den bil du har lyst til (som Hertz har på lager i din by).
Download eventuelt deres app, så du kan booke biler eller se om der er nogen ledige. Husk at du også kan nøjes med at booke den i bare en time ad gangen.

Der er biler lige fra den lille to-dørs Ford Ka til en 7 personers Ford Galaxy eller en Ford Transit, for dig som skal flytte.

Selv når skoletiden er forbi og det er tid til ferie har du mulighed for at leje en bil og køre til udlandet eller i sommerhuset med den studierabat Hertz tilbyder. Så længe du stadig er studerende kan du benytte dig af tilbuddet.

Hvis du gerne tænker på miljøet, men ikke synes om at bevæge dig rundt i Københavns gader på cykel, så har Hertz også en af de smarte hybridbiler. Med en hybridbil kan du køre meget længere på literen, da det oftest er den elektriske motor der driver bilen ved bykørsel. Samtidig oplades batteriet når du holder stille. Da det er meget mindre forurenende at køre hybridbil end konventionel bil, så kan du cruise rundt i byens gader med god samvittighed.