Billig transport til studerende

Billig transport til studerende

Er du studerende, og har du derfor brug for at finde nogle billige transportformer? Når man er på SU, har man ikke altid så mange penge tilovers, og derfor er det utroligt vigtigt at spare alle de steder, man kan. Dette kan f.eks. være på transporten. I denne artikel kan du derfor finde ideer til billig transport for studerende.

Billig bilforsikring

Som studerende er der ikke mange som kan have råd til at have en bil. Men hvis du har langt til skole eller arbejde, så kan det være nødvendigt at have en bil. Her er det derfor utroligt vigtigt, at du finder en billig bilforsikring, så du på denne måde kan spare penge. Inden du vælger hvilket forsikringsselskab, du godt kunne tænke dig, er det en god ide at få et tilbud på bilforsikring, så du dermed ved, at du får den bedste pris.

Du skal sørge for at få tilbud fra forskellige forsikringsselskaber, så du kan sammenligne dem og dermed vælge det, der er bedst. For derudover at sikre at du har råd til at have en bil, så skal du også vælge en bil, som ikke er for dyr i drift.

Elcykel

Et endnu billigere alternativ er elcyklen. Dette transportmiddel har taget Danmark med storm, og man ser derfor flere og flere elcykler på de danske cykelstier. Det der er utroligt smart ved elcyklen er, at du kommer hurtigt og ubesværet frem, og derudover koster den næsten ingenting at holde kørende. En elcykel er derfor det perfekte transportmiddel, hvis du er træt af bakker og træt af at komme svedig i skole.

Du skal heller ikke være bange, når din elcykel går i stykker, da langt de fleste cykelhandlere også reparerer elcykler. Derudover kan du nemt finde elcykel reservedele på nettet, hvilket gør det nemt, hvis du f.eks. har brug for at få skiftet et batteri.

Buskort

En tredje mulighed for nem og billig transport er bussen. Hvis du bor i en storby, så går der hele tiden busser eller toge, og det er derfor nemt at komme derhen, hvor man skal. Selvom at offentlig transport er dyrt, så kan det blive noget billigere med et buskort eller et rejsekort. Jo mere du rejser, jo flere penge kan du spare, og hvis du derfor f.eks. tager bussen til skole hver dag, så vil det give rigtig god mening at have et buskort.

Det er derudover også ofte rigtigt behageligt at tage offentlig transport, da man her ikke selv behøver at tænke over noget. Her skal man bare slappe af og nyde turen, og man har endda mulighed for at tage en bog frem og komme lidt foran med læsningen.