EF Education First - til dig der elsker sprog!

EF Education First - til dig der elsker sprog!

Lær et sprog på den hurtigste måde på en af EF’s 41 akkrediterede sprogskoler i udlandet. Deres innovative kursusmetode giver dig stor fleksibilitet med opstart hver mandag og kan skræddersyes præcis efter dine mål og interesser. EF garanterer dine fremskridt, alt imens du udforsker din destination sammen med nye bekendtskaber fra over 100 forskellige lande.

Herunder finder du flere informationer omkring EF og de mange muligheder du har hos EF. Du kan også finde flere informationer på deres hjemmeside som du finder her.

Skræddersyede muligheder

Du bestemmer hvor, hvornår, hvor længe og hvordan du vil studere. Vælg selv længden og intensiteten af dine studier og skræddersy dit kursus med emner, som fremmer dine personlige, akademiske og professionelle mål.Omfattende

Du kommer ikke til kun at lære et nyt sprog; du kommer til at leve det 24 timer i døgnet. Fordybelse i den lokale kultur er en essentiel del af dit sprogkursus.  Det store udvalg af aktiviteter, udflugter og indkvarteringsmuligheder sikrer at din oplevelse ikke kun sker i klasselokalet.

International

En del af EF’s mission er at bringe verden tættere sammen. Deres aktivitetskoordinatorer på vores skoler organiserer udflugter og aktiviteter, som giver dig mulighed for at opleve din destination på tæt hold, sammen med studerende fra op til 100 forskellige lande.

Zerina Palic deltog på kursus med EF i Oxford og udtaler følgende:

Sidste sommer var jeg på sprogrejse med EF i Oxford. Jeg havde en fantastisk oplevelse, og jeg føler at jeg har fået en masse fordele ud af mit ophold.

Du skaber venskaber med folk fra hele verden, og du får nogle fantastiske oplevelser alt imens du nyder og lærer meget mere om dit værtsland og dets kultur og livsstil.

Jeg har forbedret mine engelske sprogfærdigheder ved at kommunikere på engelsk hele tiden. Jeg havde nogle rigtig gode undervisere som var både underholdende, men også rigtig gode til at engagere en i undervisningen. Der var en super god stemning på campus og i undervisningen. Jeg følte alle var så søde og rare, og det gjorde opholdet meget nemmere.

Det fantastiske ved EF er at alt ikke kun handler om undervisning –EF giver også en muligheden for personlig udvikling og selvstændighed. EF åbner så mange muligheder for en hvis man er glad for sprog og det at netværke med andre mennesker fra andre kulturer og lande.

Jeg vil helt klart anbefale alle der har lyst til at tage ud i verden at gøre det! Rejs med EF. Du vil blive overrasket over hvor meget du vil få ud af det.

Find dit skræddersyede sprog-forløb med det samme!