Lej en billig bil af din nabo

Lej en billig bil af din nabo

Registrér dig hos SnappCar og få adgang til mere end 2.500 private køretøjer næste gang du mangler en bil

Det er let at tilmelde sig på www.snappcar.dk og leje en bil til weekendturen, ferien eller besøg hos venner og familie. Mere end 23.000 danskere har allerede registreret sig på landets billigste delebilsplatform, og når du gør det, er du samtidig med at reducere CO-udslippet og sørge for at der bliver produceret færre biler.
Du kan leje en bil for helt ned til 100 kr. om dagen og endnu mindre, hvis du kan nøjes med en halv dag. Der er ingen binding eller abonnementer – det eneste du behøver er at tilmelde dig på www.snappcar.dk og blive en del af fællesskabet.

Når du er klar til at registrere dig, skal du blot klikke dig ind på linket her og følge 3 simple trin for, at komme i gang.
1. Registrér dig på www.snappcar.dk
2: Indtast et postnummer eller by for at se alle biler i nærheden
3: Send en lejeanmodninger og vent på godkendelse


Share The Joy - kontant bonus ved henvisning
Når du registrerer dig på SnappCars platform, kan du med det samme hente kontante fordele ved, at dele platformen i dit netværk og få venner og familie til at blive medlem. Henvisningsprogrammet hedder ’Share The Joy’. Du kan læse alt om programmet her.
Log ind, og find dit personlige henvisningslink under ’Invitér venner’ på din profil. Herfra kan du nemt dele dine invitationer via de sociale medier eller på mail. Når dine venner registrerer sig, modtager de enten 150 kr. i rabat på deres første booking eller 150 kr. oveni den første lejeindtægt.

Vær med til at gøre verden til et bedre sted
SnappCar er en formålsdreven platform og registreret B-Corp. Det er din garanti for, at platformen ikke bare er ude efter dine penge. SnappCar opererer nemlig med 4 bundlinjer, der binder fællesskabet til at skabe positive forandring og gøre verden til et bedre sted.

1. Den sociale: Lokalområdet skal gavne af SnappCar
2. Den miljømæssige: Miljøet skal forbedres og antallet af biler reduceres
3. Den medarbejdermæssige: Gode ansættelses- og medarbejdervilkår
4. Den finansielle: Bæredygtig vækst frem for profit

Styrk fællesforbruget
SnappCar er din personlige indgang til deleøkonomien, hvor du sammen med resten af fællesskabet er med til at gøre verden mere mobil, styrke den sociale sammenhængskraft og skåne miljøet gennem fællesforbrug og adgang til resurser frem for ejerskab. SnappCars medlemmer har siden 2007 sparet miljøet for mere end 42.000 tons CO2 og bevirket, at der er blevet produceret ca. 8.000 færre biler. Vil du være med?

Tilmeld dig nu på www.snappcar.dk og vær med i fællesskabet om at skåne miljøet og køre billigt i bil.