Billig online shopping på katoni.dk

Billig online shopping på katoni.dk

Når SU’en ikke rækker til indkøb i yndlingsbutikkerne i Aarhus, Odense eller København. Eller når eksamenspresset lægger beslag på alle døgnets lyse timer, og en tur ud i den virkelige verden ligner en uopnåelig drøm. Og når shopping trangen så til stadighed trænger sig på.

I disse situationer er online shopping svaret. Det kan klares uden at forlade computeren et eneste øjeblik. Samtidig er det altid muligt at finde udsalg, rabatkuponer og store besparelser online, der kan få SU’en til at ligne en millionløn.

Mode ligger mange studerende på sinde. Samtidig er langt de fleste klar over, hvor let en slingrende gang i de mange modebutikker kan resultere i et glødende dankort. Heldigvis er mode og økonomisk sans ikke nødvendigvis to modstridende poler. 

En ny shopping portal

Katoni.dk er navnet på en ny online shopping portal. En side hvor en lang række online mode mastodonter og udvalgte niche modebutikker er samlet. Formålet er, at gøre det så let som muligt at finde fantastiske tilbud på tøj og sko online.

Det er et faktum, at online modebutikker i dag findes i tusindvis, og derfor kan det være svært at vide, hvor de bedste tilbud er. Hos katoni.dk er målet at samle alle butikkerne og derved blive det naturlige startsted for alle, der vil handle mode online. 

Et mål som det stiller krav til udvalget, kvaliteten og brugervenligheden på katoni.dk. Noget der derfor er gjort meget ud af på portalen, og som alt sammen hjælper med til at skabe den nemme og overskuelige shoppingoplevelse.

Velfungerende søgemuligheder

I de pressede eksamensperioder skal online shopping være tidsbesparende. Det skal være det perfekte break midt i opgaveskrivningen. På katoni.dk er de mange tusinde varer delt ind i logiske kategorier, der giver øjeblikkelig overskuelighed. Desuden hjælper søgemulighederne dig med at begrænse det ellers store udvalg.

Måske bruger du pausen væk fra bøger og computer til at søge efter et par nye sneakers til den dag, hvor du igen har tid til at bevæge dig udenfor. Her gør katoni.dk det nemt for dig: http://www.katoni.dk/sko/sneakers/

Sorteringsmulighederne i toppen lader dig søge på køn, størrelse, farve og mærke – for eksempel et par sorte dame Nike sneakers i størrelse 39 – og derudover kan du ligeledes søge på gratis fragt, gratis retur, pris lav til høj, spar mest og udsalg.

I løbet af ganske få sekunder er udvalget på katoni.dk begrænset til lige præcis dét, du skal have fat i. Hvis du vælger gratis fragt eller gratis retur, bliver der kun vist sneakers fra de butikker, der tilbyder det. På den måde er du sikker på, at der ikke kommer ekstra udgifter oveni prisen på skoene.

 

Store besparelser og fede tilbud

 

Dankortet brænder efter at blive brugt, men SU’en rækker ikke længere end til kedelige leverpostejmadder og de sædvanlige, gamle støvler. Faren ved at bevæge sig ned i byen og pludselig have brugt penge på brunch, shopping og post-shopping kaffe er i den grad tilstede. Igen er online shopping redningen.

 

På Internettet er der ikke kun udsalg to gange årligt. Faktisk er der altid masser af tilbud på tøj og sko, som du kan kaste dig ud i. Desuden står rabatkoder og rabatordninger på lur og lokker dig til at handle billigt online.

Katoni.dk er naturligvis ingen undtagelse. De to filtre, udsalg og spar mest, viser dig alle de varer, der netop nu er besparelser på. Ikke blot tøj fra de foregående sæsoner, men også det, der lige nu er på højeste mode. ”Spar mest” er en eftertragtet sorteringsmulighed, som gør det let for dig at handle billigt.

En anbefaling værdig

Hos Studenterguiden er vi glade for portaler som katoni.dk. Shopping portalen gør indkøbet nemt og overskuelig. Og når studiet forhindrer alle andre glæder, der normalt er en del af studielivet – byture, shopping, caféhygge – så er online shopping lyset på en kedelig dag i selskab med bøgerne.

Så sidder du også med udsigten til et par uoverskuelige måneders eksamensræs, hvor tiden er knap og pengene få, så giver katoni.dk dig det nødvendige shopping break. Lige fra computeren. Uanset om du befinder dig derhjemme i sofaen eller på læsesalen.