EBS guiden – guiden til et federe studiejob!

EBS guiden – guiden til et federe studiejob!

EBS guiden – guiden til et federe studiejob!

Perfekt balance mellem sjov og uddannelse:
Studerende på EBS bruger uddannelsen til mange ting. Som en måde at rejse verden rundt på, finansiere studier, få nye venner, skabe vigtigt netværk, tjene gode penge og vigtigst af alt – have det sjovt.
Med 16 skoler i 12 forskellige lande uddanner og rekrutterer EBS bartendere fra hele verden. Dette gør European Bartender School til verdens eneste bar uddannelse – og rejsekoncept.

Den Europæiske Bartenderskole er statsanerkendt og samarbejder med hotel- og restaurationsbranchen.

Let at finde et job
EBS gør det muligt for bartendere at få tusindvis af barjobs udenlands og hjemme via rekrutteringsservicen: matchstaff.com . Her finder du nemt et spændende studiejob i restaurations-branchen. Så behøver du ikke at sidde ved kassen i Netto, eller slå naboens græs for ussel marmon.

Perfekt balance:
Bar uddannelsen er baseret på en perfekt balance mellem sjov og uddannelse. Det eneste program der gør det sjovt at blive en særdeles attraktiv bartender på kort tid. EBS tror på, at du lærer hurtigere, hvis du har det sjovt, mens du lærer. 

Deltag i konkurrencen om et gratis EBS-ophold her!

Sådan fungerer det:
På kurset vil du få de vindende kompetencer, der er nødvendige for at blive bemærket og hyret alle steder som bartender. I løbet af de fire uger vil du opholde dig bag baren, hvor du vil få en masse praktisk erfaring og blive fortrolig med rytmen og stemningen, mens du udvikler dine færdigheder i at mikse drinks. Du vil opdage effektive måder til at overvinde nervøsitet og gøre et vedvarende indtryk på enhver du kommunikerer med i baren eller andre steder i dit privatliv.

Stor efterspørgsel:
Flere og flere restaurationer efterspørger personale der enten har erfaring eller en uddannelse inden for branchen. Med en uddannelse fra EBS kommer du ofte foran i køen. Mange restaurationer kender til uddannelsen fra EBS, hvilket unægtelig vil give dig en kæmpe fordel, når det fede studiejob skal landes.

Vi har på Studenterguiden.dk fået en aftale i hus med EBS, der gør, at du som studerende får kr. 500 i rabat hos EBS. Dette er uanset, hvilken skole i verden du ønsker at gøre brug af!
Du kan bestille dit ophold via dette link : http://www.bartenderskolen.dk/tilmelding/bartender
Husk at brug koden SG2013 ved bestilling!