Uddannelses institutioner i

Studenterguiden.dk har i denne kategori samlet alle de vigtigste uddannelsesinstitutioner i København. Det strækker sig fra universiteter til kursuscentre. Så skal du til at uddanne dig, eller vil du vide mere om en bestemt uddannelsesinstitution bør du kigge nærmere i Københavns kategori med uddannelsesinstitutioner herunder.

Vis Uddannelses institutioner i Roskilde  

Tilføj en uddannelsesinstitution til guiden

Ønsker I at få jeres uddannelsesinstitution tilføjet på denne side? I kan få den tilføjet gratis, og I kan få en topplacering til den, såfremt I yder et bidrag til den forsatte udvikling af Studenterguiden.dk, som er en gratis service for de unge og studerende i Danmark. Over 70.000 unge og studerende bruger denne side, hver måned.

Tilføj din uddannelsesinstitution gratis her eller kontakt os på telefon 44 40 81 78 (hverdage 09.00 - 17.00) / e-mail salg@studenterguiden.dk.


  • Textilskolen

    Textilskolen

    Kun 20 minutter med tog fra Københavns hovedbanegård og 10 minutter til fods ligger Textilskolen i Holte. Textilskolen er en forberedende designskole for unge som drømmer om en fremtid indenfor design og mode. Skolen ligger i et naturskønt område med skov lige ved Vejlesø. For at blive optaget på skolen skal du mindst være 16 år eller have…

  • Københavns Mode- og Designskole

    Københavns Mode- og Designskole

    Københavns Mode- og Designskole er en privat designskole der siden grundlæggelsen i 1983 har vundet international anerkendelse.  Skolens studerende uddannes til beklædningsdesignere med et stærkt…