Jurainstituttet

Jurainstituttet


Ønsker du en videreuddannelse inden for den juridiske verden, så er Jurainstituttet vejen herind. Jurainstituttet holder til i centrum af København, hvor det summer af virksomhed og lovvedtagelser. I over 30 år har de veluddannede og erfarne undervisere, der alle er advokater, uddannet medarbejdere til advokatsekretærer og andre juridiske stillinger.

Hver underviser har sit speciale der tager udgangspunkt i virkelige cases, hvilket giver dig et rigtig godt indblik i virkeligheden uden at det er for skoleagtig undervisning. Kurserne er intense forløb på max fire dage, på nær de tre advokatsekretæruddannelser, som hver varer 8-10 måneder.

Du har mange jobmuligheder når du først har fået en supplerende jurauddannelse, da mange virksomheder gerne ansætter en jurakyndig. Det er ofte inkassofirmaer, forsikringsselskaber, dommerkontorer og advokatkontorer, samt sagsbehandlere blandt andet hos kommunen.

Få mere information her: Jurainstituttets uddannelser.

En tidligere kursusdeltager udtaler:

”Jura Plus – Advokatsekretær udvidet uddannelse har været et godt supplement til min uddannelse som kontorassistent/regnskabsassistent. Selvstudie formen har givet mig frihed og gjort det nemt at passe ind i familiens program. Altid god og venlig hjælp fra skolens side. Jeg har fået job på lokalt advokatkontor og er super glad for, at jeg valgte at tage uddannelsen som advokatsekretær.”

Pernille Aalund, Skælskør, Kilde: Jurainstituttet

 

Mød Charlotte, som er en af vores studievejledere. from Jurainstituttet on Vimeo.
Adresse

Nørregade 7B, 2. sal
1165 København K


Kontakt info

Telefon: 70 22 07 45
Mail: info@jurainstituttet.dk


Uddannelser

Advokatsekretær - Jura grundkurser

Personalejura

Boligret og ejendomsadministration


Website

Jurainstituttet's websiteJurainstituttet
Jurainstituttet
Jurainstituttet
Jurainstituttet