Sexologiskolen

Sexologiskolen


Ønsker du at arbejde som sexolog og parterapeut, så tilbyder Sexologiskolen uddannelsen til sexolog med fokus på det hele menneske. Du kan tage uddannelsen til sexolog og parterapeut i Både København og Århus.

Fagområdet sexologi og parterapi er blevet yderst populært de sidste par år og mange unge mennesker har efterspurgt uddannelsesinstitutioner, der på en professionel måde kan uddanne dem til sexolog og parterapeut. Interessen for sexologi og parterapi deles også af uddannede faggrupper, der ønsker flere kompetencer indenfor området Sexologiskolen er en af de bedste uddannelsesinstitutioner i Danmark indenfor området sexologi og her får du en uddannelse med stor vægt på professionalisme og udvikling af dine kompetencer.

Sexologiskolen, hvor?

"Men hvor kan jeg tage uddannelsen til sexolog?"spørger du sikkert. Sexologiskolen har to afdelinger i Danmark - du finder derfor Sexologiskolen i København og i Århus. Her finder du afdelingen i København:

Sexologiskolen
Gunløgsgade 3
Islands Brygge
2300 København S.

Studerende på Sexologiskolen

De studerende på Sexologiskolen er både unge studerende som vil arbejde med mennesker og uddannede faggrupper, der ønsker at forbedre deres kompetencer indenfor sexologi og parterapi. Studieformen har derfor en stærk tværfaglig profil, der tilgodeser alle studerende uanset alder og køn. Sexologiskolen lægger også stor vægt på tæt samarbejde mellem de studerende, så frafald minimeres og glæden ved uddannelsen bibeholdes under hele studieforløbet.
Adresse

Gunløgsgade 1 st. Islands Brygge
2300 København S


Kontakt info

Telefon: 70 26 55 77
E-mail: info@sexologiskolen.dk


Uddannelser

Parterapeut

Sexolog


Sexologiskolen
Sexologiskolen