Københavns Mode- og Designskole

Københavns Mode- og Designskole


Københavns Mode- og Designskole er en privat designskole der siden grundlæggelsen i 1983 har vundet international anerkendelse. 

Skolens studerende uddannes til beklædningsdesignere med et stærkt teknisk fundament og et individuelt visuelt udtryk. Skolens store netværk af dimittender har gjort karriere i modebranchen, nationalt som internationalt på alle niveauer.

De studerende kommer fra hele verden, derfor underviser lærerne både på dansk og engelsk. Der sker en stor kreativ kultur-udveksling holdene imellem i en uformel og ambitiøs atmosfære. 

Der optages studerende 2 gange årligt, februar og august via rullende optag. Uddannelsen er SU-godkendt, hvilket gør, at de studerende kan søge støtte fra Danmark eller deres respektive lande. 

Formål
I løbet af de to år og unikke projekt-forløb lærer du, at arbejde innovativt, eksperimentere, bruge dine kreative evner og blive god til dit håndværk. Via differentieret undervisning udvikles din selvstændighed, men du trænes også i at indgå i et team.

Efter studiet er den studerende fortrolig med principperne i designprocessen og kollektionsopbygningen samt har tilegnet sig faglige færdigheder på det tekniske og formmæssige plan. Læs mere om forløbet på deres hjemmeside.

Job-muligheder
Med en uddannelse fra skolen kan du indgå i modebranchen på mange plan. Mange af deres tidligere elever starter som design-assistenter, andre starter egen virksomhed direkte efter skolen. Baseret på deres håndværk vælger andre, at specialisere sig yderligere indenfor specifikke discipliner såsom; smykker, print-design, læder-varer osv.

Du kan møde og læse mere om deres dimittender på deres hjemmeside. 

Vi anbefaler altid, at træffe aftale, hvis du ønsker at besøge skolen.
Adresse

Århusgade 88, 5. sal.
2100 København Ø.


Kontakt info

Telefon: 3332 8810


E-mail: info@modeogdesignskolen.dk


Website

Københavns Mode- og DesignskoleKøbenhavns Mode- og Designskole
Københavns Mode- og Designskole
Københavns Mode- og Designskole
Københavns Mode- og Designskole