Biologisk Institut

Biologisk Institut


Biologisk Institut ved Københavns Universitet består af 8 forskellige afdelinger.

De er som følger: Alger, cellebiologi og sammenlignende zoologi, evolutionsbiologi, ferskvandsbiologisk laboratorium, marinbiologisk laboratorium, mikrobiologi, populationsbiologi samt terrestrisk økologi. Biologi er bredspektret naturvidenskab, hvor man lærer om livets mindste bestanddele og naturens store sammenhæng, helt fra DNA til biosfæren. Som biologistuderende får du et stort overblik, og du kan specialisere dig inden for dit interesseområde – uanset om du er mest til teori og hvide kitler, eller praktik og gummistøvler.

Uddannelse

Når vi siger "Biologisk Institut - det handler om LIV" er det ikke bare for at have et smart slogan. Alt, hvad vi foretager os til dagligt, har nemlig LIVET som omdrejningspunkt.

    -Det gælder biologen, der arbejder med at bevare naturens biodiversitet eller forsker i klimaændringer og klodens fremtid.

    -Det gælder biologen og biokemikeren, der undersøger livets mindste bestanddele for at forstå organismernes komplekse systemer.

    -Det gælder molekylær biomedicineren, der udvikler nye behandlinger mod tidens alvorlige sygdomme.

På Biologisk Institut får du en bred uddannelse med masser af jobmuligheder. Du sammensætter din uddannelse efter dét, du brænder allermest for eller søger helt nye veje.
Adresse

Ole Maaløes Vej 5
2200 København N


Kontakt info

Telefon: 3532 3710


E-mail: bio@bio.ku.dk


Website

Biologisk Institut's websiteBiologisk Institut
Biologisk Institut
Biologisk Institut