Københavns Erhvervsakademi (KEA)

Københavns Erhvervsakademi (KEA)


På Københavns Erhvervsakademi kan du finde en lang række erhvervstekniske uddannelser. Du kan bl.a. uddanne dig til bygningskonstruktør, constructing architects (international linje), byggetekniker, Kort- og landmålingstekniker, multimediedesigner og til produktionsteknolog. De er alle videregående uddannelser og tager fra 2 til 3½ år at gennemføre. Samtidig udbydes der en række efteruddannelser og kurser på Københavns Erhvervsakademi.

 

Om KEA - Københavns Erhvervsakademis

KEA - Københavns Erhvervsakademis formål er at udvikle og udbyde praksisrettede videregående uddannelser på erhvervsakademiniveau og professionsbachelorniveau.

Det sker i nært samarbejde med regionens erhvervsliv og uddannelsesinstitutioner i ind- og udland. KEA fungerer desuden som videnscenter for offentlige og private virksomheder.

Der er 4219 studerende og 332 ansatte på KEA. 

Historie og baggrund

KEA blev etableret i 2008 med udgangspunkt i Lov om erhvervsakademier, der blev vedtaget af Folketinget i marts 2007. KEA er en fusion af korte og mellemlange videregående uddannelser fra Københavns Tekniske Skole, BEC Design, BEC Management, TEC og CPH WEST. 
Adresse

Guldbergsgade 29N
2200 København N


Kontakt info

Telefon: 46 46 00 00


Mail: KEA@KEA.DK


Åbningstider

Mandag - Fredag: 9:00 - 15:00


Personlig henvendelse fra kl. 8:00


Uddannelser

Datamatiker

Multimediedesigner

Softwareudvikling

Optometrist


Website

Københavns Erhvervsakademi (KEA)'s websiteKøbenhavns Erhvervsakademi (KEA)
Københavns Erhvervsakademi (KEA)
Københavns Erhvervsakademi (KEA)
Københavns Erhvervsakademi (KEA)