Textilskolen

Textilskolen

Kun 20 minutter med tog fra Københavns hovedbanegård og 10 minutter til fods ligger Textilskolen i Holte.

Textilskolen er en forberedende designskole for unge som drømmer om en fremtid indenfor design og mode. Skolen ligger i et naturskønt område med skov lige ved Vejlesø.

For at blive optaget på skolen skal du mindst være 16 år eller have færdiggjort folkeskolen. Det er ikke kun for de helt unge, men den typiske alder ligger mellem 16 og 28 år. Der er heller ikke nogen optagelseskrav eller særlige karakterer du skal have opnået for at starte på skolen. Så længe du har interessen og lysten, så dit engagement skinner igennem, så vil du få rigtig meget ud af opholdet på skolen.

TEXTILSKOLEN from TEXTILSKOLEN on Vimeo.

Underviserne på skolen er selv designere af forskellig art. Det er dygtige undervisere, som også underviser på mange andre designskoler i Danmark og som selv udstiller eller arrangerer modeshows.

Skolen er oprettet på et grundlag om at hjælpe unge mennesker i gang med en uddannelse, som kan føre dem vidt i mode-, design- og tekstilbranchen. Det er målsætningen at kvalificere eleverne til at bruge deres fantasi og sætte gang i deres ideudvikling, så de selv skaber deres egen stil. Innovation og designudvikling er derfor en af grundstenene på Textilskolen. Der er stor konkurrence i branchen og masser af muligheder, men samtidig også mange om buddet. Så det gælder om at være rustet til at kunne modstå udfordringer og skille sig ud fra mængden ved at skabe sin egen niche.

Gennem kærlighed til håndværket vil du blive vejledt af skolen og underviserne til hvordan du bedst får skabt din egen stil.

Billederne er fra TEXTILSKOLENs exitshow, ColourUp.
Foto: Atli Thor Alfredsson


Få mere information

Indtast dit navn samt e-mail eller telefonnummer, så kontakter Textilskolen dig med mere information

Captcha

Bestil mere information


Adresse

De Conincksvej 20
2840 Holte


Kontakt info

Telefon: 45 42 59 15
E-mail: info@textilskolen.dk


Uddannelser

Designlinjen - Textilskolen


Website

Textilskolen's websiteTextilskolen
Textilskolen
Textilskolen