Berlitz - Sprogskole

Berlitz - Sprogskole


Berlitz er for dig, der gerne vil blive bedre til sprog, uanset om du er privatperson eller vil udvikle dine medarbejderes sprogfærdigheder. Berlitz har over 550 sprogcentre i 70 lande, og du kan lære et sprog hvor du vil, og når du vil.

Vi underviser efter Berlitz-Metoden® og al kommunikation sker på din lærers modersmål. Dette sikrer dig en effektiv og hurtig indlæring, og giver dig desuden indsigt i andre kulturers skikke og traditioner.

Vi fastlægger dit sproglige niveau før kursusstart. Herefter kan du vælge den kursusform, der passer dig bedst

Sprogkurser hos Berlitz

  1. Individuel undervisning. Vi fokuserer udelukkende på dig og dine behov. Du lærer i dit eget tempo, som én-til-én undervisningen muliggør.
  2. Semi-Privat er det ideelle kursus for 2 deltagere med ønske om hurtigt at erhverve sig en bedre sprogbeherskelse.

Begynd, når du har tid. Med Privatlektioner Premium har du fuld fleksibilitet, når det gælder antal lektioner, tidsskema samt kursets varighed. Du kan endda udskyde en lektion til senere, helt frem til kl. 12 hverdagen før.

Lær sprog i udlandet - Lær et sprog i et autentisk sprogmiljø.

Med Berlitz har du muligheden for at lære sprog på verdens mest spændende og attraktive steder, med førsteklasses sproginstruktører og med garanteret Berlitz-kvalitet

Ideelt til enhver, der gerne vil lære et nyt sprog effektivt og opdage landet på samme tid. Det, der gør Berlitz Study Abroad anderledes, er, at du kan planlægge din tid individuelt ved at opdele den mellem lektioner og opdagelsesture. Afhængig af dit fokus kan du tage lektioner enten halvdelen af dagen eller hele dagen.

Virtual Classroom - Interaktiv og virtuel sprogundervisning. http://www.berlitz-virtual-classroom.eu/tutorial/private/. Du kan tage dit sprogkursus online. Alt hvad du har brug for er internet og en computer, så kan du lære sprog - også når du er på farten.

eBerlitz fjernundervisning - Innovativ fjernundervisning(e-learning). Du vælger hvornår og hvor du ønsker undervisning. Du kan tage dit sprogkursus online. Alt hvad du har brug for er internet og en computer, så kan du lære sprog - også når du er på farten.
Adresse

Borgergade 28
1300 København K


Kontakt info

Tlf: 70 21 50 10


Åbningstider

Mandag til fredag: 08.15-20.15


Uddannelser

Lær sprog online med Berlitz Virtual Classroom

Sprog i udlandet


Website

Berlitz - Sprogskole's websiteBerlitz - Sprogskole
Berlitz - Sprogskole
Berlitz - Sprogskole