Zealand Business College

Zealand Business College


Zealand Business College er en institution der består af tre stærke uddannelsessteder som tilsammen udgør ZBC. Således finder du Zealand Business College i Næstved, Ringsted og Vordingborg.

Her udbyder de således flere forskellige ungdomsuddannelser; Således kan du her tage en uddannelse på; Handelsgymnasiet (HHX), Teknisk Gymnasium (HTX) Handelsskolernes Grunduddannelse (HG), Erhvervsuddannelser, EUX Business, STU med særlige skoleforløb og endelig kan du også er tage flere voksenuddannelser samt kurser og uddannelsesforløb til både enkeltpersoner samt virksomheder, institutioner og organisationer.

Handelsgymnasiet (HHX) er for dig der har afsluttet folkeskolen, og som målrettet gerne vil studere videre på universitetet, handelsskolen eller lignende. Her får du en stærk uddannelse inden for erhvervsrettede og almene fag som afsætning og økonomi samt sprog og kultur. – Derudover bliver du tilbudt valgfag lige efter din interesse. (HHX kan tages i bøde Næstved, Ringsted og Vordingborg – dog med forskellige fag og tilbud).

Det Tekniske Gymnasium (HTX) er for dig der er færdig i folkeskolen, og har interesse indenfor det tekniske og naturvidenskabelige og ønsker at studere videre på universitetet eller lignende. Med en HTX får du således en stærk uddannelse inden for fag som bioteknologi, astronomi, matematik, fysik, kemi og teknikfag. Det er også her du får muligheden for at kombinere et højt fagligt niveau med spændende timer i både værksted og laboratorium. (HTX kan du tage i Vordingborg og Ringsted).

Handelsskolens Grunduddannelse - (HG/HGS/HGV), også for Studenter og Voksne. Handelsskolens grunduddannelse (HG) er en erhvervsrettet uddannelse, hvor du både er i skole og i praktik i en virksomhed. Det samlede forløbet fører frem til en faglig uddannelse inden for detail, handel, kontor eller finans. På skolen får du mulighed for at vælge mellem 4 uddannelsesområder hvorigennem du kan specialisere dig. Uddannelsen består af et grundforløb og et hovedforløb. (HG kan tages i Vordingborg, Næstved, Ringsted og Haslev)

Erhvervsuddannelser – er for dig der gerne vil i gang med en specifik faguddannelse med det samme. Således kan du her vælge dig ind på flere retninger såsom; - Bil, fly og andre transportmidler – Mad til mennesker – Strøm, styring og it – Produktion og udvikling (Urmager) – Mesterlære. – Alle forløbene består af et Grundforløb og et hovedforløb. (Læs mere om hvor de forskellige retninger udbydes på deres hjemmeside).

EUX Business – er en uddannelse der giver dig to uddannelser i en. Her kan du allerede efter to år blive elev inden for brancher som administration, økonomi, revision, shipping, butik og handel, hvis det er det, du ønsker. Derudover kan du også vælge at søge ind på en videregående uddannelse, da du med en EUX Business får en gymnasial eksamen. Med en EUX Business kan du specialisere dig inden ofr de to hovedretninger –Handel og ledelse og Administration og ledelse. (EUX Business udbydes fra august 2015 i Ringsted, Næstved og Vordingborg).

STU – Er et forløb for unge med særlige udfordringer. – Således finder du her et 3-årigt for løb der er tilrettelagt for unge studerende med særlige behov. Her kan du således få dine drømme om en uddannelse inden for auto, web og IT og medier imødekommet. (Læs om lokationen for de forskellige retninger på uddannelsesstedets hjemmeside).

Endelig kan du her på stedet finde flere tilbud indenfor voksen uddannelse og kurser. Såsom Grunduddannelsen, HG og meget mere.
Adresse

Handelsskolevej 3
4700 Næstved


Kontakt info

Telefon: 55788888


Mail: zbc@zbc.dk


Uddannelser

Konditor


Website

Zealand Business College's website