Professionshøjskolen Metropol

Professionshøjskolen Metropol


Professionshøjskolen Metropol har samlet mange uddannelser i København. Uddannelser der fører til udfordrende og meningsfyldte job tæt på andre mennesker.

Skolen udbyder pt. uddannelser inden for sundhed, ledelse og administration, natur og teknologi, ernæring, skole og pædagogik samt socialt arbejde. En del tidligere uddannelsesinstitutioner, som f.eks. Frederiksberg Seminarium er nu en del af Professionshøjskolen Metropol.

Du kan f.eks. uddanne dig til ergoterapeut, fysioterapeut, jordemoder, sygeplejerske, administrationsøkonom, katastrofe -og risikomanager, bioanalytiker, laborant, procesteknolog, radiograf, lærer, meritlærer, socialrådgiver med flere. For et fuld overblik, anbefaler vi at du besøger denne side.

Det mener Metropol

Metropol er en aktiv del af samfundet og samfundets udvikling. Vi uddanner de mennesker, der får morgendagens velfærdssamfund til at hænge sammen og udvikle sig. Det er med udgangspunkt i vores videncentre, undervisere og studerende, at vi præsenterer analyser, perspektiver og synspunkter, der kan udfordre, men også give adgang til bedre undervisning, omsorg, pleje, behandling etc.på de områder, vi uddanner til. Uddannelse er ikke alene en kilde til et oplyst samfund, men også nøglen til at løse centrale problemer og løfte nye muligheder. Viden skal virke – og udfordre.http://www.phmetropol.dk/~/media/Images/Om%20Metropol/Uddannelsessteder/PHM%20lokationsbilleder/Tagensvej.ashx
Adresse

Tagensvej 86
2200 København N


Kontakt info

Telefon: 7248 7500


E-mail: info@phmetropol.dk


Uddannelser

Socialrådgiver

Administrationsøkonom

Bioanalytikeruddannelsen

Laborantuddannelsen

Radiografuddannelsen

Serviceøkonom

Ernæring og sundhed

Ergoterapeut

Jordemoder

Fysioterapeut

Lærer i folkeskolen

Offentlig administration


Website

Professionshøjskolen Metropol's websiteProfessionshøjskolen Metropol
Professionshøjskolen Metropol
Professionshøjskolen Metropol
Professionshøjskolen Metropol