A.M. Massageskole

A.M. Massageskole


A.M. Massageskole er en af Danmarks ældste og bedst kendte massageskoler, der uddanner sine elever til Lægeeksamineret Fysiurgisk Massør. Uddannelsen til Lægeeksamineret Fysiurgisk Massør på A.M. Massageskole veksler mellem praktik og teori på en let forståelige måde.

Elever, der har taget en uddannelse til Lægeeksamineret Fysiurgisk Massør på A.M. Massageskole, har fundet job som sportsmassør og fysiurgisk massør hos store spillere som Team Danmark, Brøndby IF, landsholdet i badminton og forskellige danske cykelhold.

Fysiurgisk Massage

Hvad er Fysiurgisk Massage så? Fysiurgisk Massage er en "dybdegående massage som er bygget op på et grundlag af en række forudsætninger. Kroppen består af energi, som kan mærkes via massage. Energiopbygningen sker gennem åndedrættet og stofskiftet. Krop og sjæl er uløseligt forbundne kar. Følelsesmæssige problemer kan ses og mærkes i kroppen som energistandsninger (overspændthed,kulde,uro stivhed). Energistandsningerne kan ændres ved massage, bevidstgørelse og bearbejdelse. Følelsesmæssige ændringer er kun vedvarende, når der ses og mærkes en kropslig ændring. Venepumpemassage bevirker, at blodets evne til at cirkulere bliver meget bedre, da kredsløbet samt lymfesystemet stimuleres, hvorved der opnås en både psykologisk og fysisk velvære, som vil kunne forebygge mange lidelser. Massage er gavnlig for alle uanset køn og alder."

Uddannelsen til massør

Uddannelsen til massør på A.M. Massageskole er en god investering i din fremtid. Der er stor fokus på sundhed og velvære i vores daglig dag, og det afspejler sig i de services som almindelige mennesker efterspørger i stor stil. Massørerne finder ansættelse i en lang række virksomheder, fra træningscentre, idrætsklubber, cykelhold, større hoteller og private virksomheder. En del uddannede massører vlæger desuden at starte som selvstændige og finder hurtigt en kundekreds.

Video fra skolen
Adresse

Buddinge Hovedgade 227
2880 Bagsværd


Kontakt info

Telefon: 44 53 57 51
E-mail: info@am-massageskole.dk


Åbningstider

Mandag - fredag: 10.00 - 16.00
Lørdag - søndag: lukket


Uddannelser

Lægeeksamineret Fysiurgisk Massør


Website

A.M. Massageskole's website


A.M. Massageskole
A.M. Massageskole
A.M. Massageskole
A.M. Massageskole