Forfatterskole.dk

Forfatterskole.dk


Man kan finde alt og lære meget via nettet. Det gælder også hvis du ønsker at blive bedre til at skrive eller hvis du søger inspiration til at udvide dine skriftlige teknikker der giver et mere flydende skriftsprog. Forfatterskole.dk har eksisteret i ganske mange år på nettet og har afholdt online kurser fra det var muligt at gøre dette.

Der er folk fra hele verden der tager kurser gennem Forfatterskole.dk. Selvom den fysiske adresse er irrelevant da de fleste kurser afholdes online, så er der enkelte kurser der afholdes i samarbejde med Filmfabrikken på Møn. Her kan du komme ud i naturen og få ny inspiration og her kan du også møde de mennesker der står bag Forfatterskole.dk.

Hvis du elsker at rejse og skrive kan du også kombinere de to ting med en rejse til Cypern og Tyrkiet sammen med Forfatterskole.dk

De tre mennesker der står bag Forfatterskole.dk er:

Annemette Fogh, som er uddannet Cand. Mag. i både engelsk, italiensk og kunsthistorie. Hun har mange års erfaring med at oversætte tekster med et kunstfagligt indhold, samt skønlitterære tekster. Annemette er desuden forfatter, skribent og underviser.

Lars Rudolf Stadil er uddannet i filosofi og har mange undervisnings- og tekstforfattertimer bag sig som højskolelærer, anmelder og redaktør. Han er desuden forfatter af både prosa og faglitteratur.

Gorm Rasmussen er som de andre to også forfatter. Hans fokus er på det lyriske og dramatikken, hvor manuskriptforfatning og sangskrivning passer godt ind. Han har arbejdet som journalist og filmdokumentarist. Derudover oversætter Gorm fra engelsk og spansk, hvilket han i sidstnævnte tilfælde også har en Bachelor i.

Telefonen er åben alle hverdage fra kl. 13-15, men du kan også kontakte Forfatterskolen via vores kontaktformular her.
Kontakt info

Tlf.: 36 94 70 64
E-mail: info@forfatterskole.dk


Uddannelser

Forfatterkursus I


Website

Forfatterskole.dkForfatterskole.dk
Forfatterskole.dk
Forfatterskole.dk
Forfatterskole.dk