Nicci Welsh Make-up Academy

Nicci Welsh Make-up Academy


For at blive den bedste skal du lære fra de bedste!

Hos Nicci Welsh Makeup Academy sørger vi for at du får den absolut bedste undervisning og forberedelse på selv at blive en del af den spændende og inspirerende beauty verden.
Nicci Welsh er en af Danmarks mest anerkendte hår- og makeupartister. Hun har mere end 20 års branche erfaring og en lang liste af både danske og udenlandske celebrities er blandt de faste kunder. Med hendes høje standard og engagement har hun formået at plante sit navn solidt på verdenskortet.

Hvorfor tage en uddannelse på Nicci Welsh Makeup Academy?
Nicci Welsh Makeup Academy er i dag Danmarks mest eftertragtede og anerkendte skole for makeupartister. Antallet af danske og internationale studerende, der ønsker optagelse på akademiet er konstant stigende. Det skyldes ikke mindst det høje uddannelsesniveau og kvalitetsstempel, som ligger til grund for forløbet. Efterspørgslen på makeupartister uddannet hos Nicci gør blot uddannelsen endnu mere attraktiv for mange.

Du får en omfattende uddannelse, som åbner døre for dig i branchen, og I takt med at du lærer teknikkerne til perfektion og arbejder målrettet vil endnu flere døre åbnes kun din fantasi sætter grænserne for hvilken retning din karriere vil tage.

Du kommer til at arbejde med de mest professionelle produkter og brands som MAC, Bobbi Brown og Bumble and Bumble, NARS m. fl. På den måde lærer du de bedste redskaber at kende fra start og dygtiggør dig med de bedste værktøjer. Du får mulighed for at træne og eksperimentere med de forskellige produkter og vil på denne måde opnå stort kendskab til de muligheder hvert product tilbyder. Som elev på Nicci Welsh Makeup Academy medfølger også en eksklusiv produktpakke til en værdi af 8.000,- Produkterne er nøje udvalgt og representerer et udvalg af de produkter vi arbejder med på skolen.

For at sikre de absolut bedste betingelser for dig som elev, optager vi ikke ret mange elever på hvert hold. Forløbet er intenst og fokuseret og der skal være tid til den enkelte og hænder til at hjælpe når det kræves.
Nicci Welsh’ egen erfaring kommer dig til gode når du tager en uddannelse som make-up artist på Nicci Welsh Makeup Academy. For 20 år siden startede Nicci selv sin rejse i skønhedsbranchen og er nu en af de mest efterspurgte make-up artister. Hun har arbejdet for Burberry, DKNY, Preen, samt diverse modeuger i London, Paris, New York og København. Derudover har hun stået for styling af mange kendte musikere og skuespillere, både danske og internationale. De største brands og de mest populære modeblade har også benyttet sig af Nicci Welsh’ ekspertise.
Når du afslutter din uddannelse vil du kunne bruge din afgangsfotoopgave til at promovere dig selv og evt. Starte din egen  portfolio op. Med en uddannelse fra Nicci Welsh Make-up Academy på dit CV har du fået et kvalitetsstempel, som branchen kender og anerkender. Der er stor efterspørgsel på de bedste elever og selv Nicci Welsh Teamet tager de bedste elever i betragtning når de skal bruge nye talenter.

Da flere af vores elever ofte ønsker at købe produkter til opstart af dere pro makeup kit og lign. har vi eksklusivt på Nicci Welsh Makeup Academy sørget for at skaffe nogle gode elevrabatter på blandt andet MAC og Bobbi Brown samt et voksende udvalg af øvrige mærker og produkter.
Udover din uddannelse som professional makeupartist får du også introduktion og vejledning om hvordan du starter og styrer din egen virksomhed, kommer I gang med regnskab, markedsføring af dig selv og andre gode erfaringer og karriereråd. På den måde for du indblik I mange forskellige aspekter af branchen hvilket giver dig flere værktøjer at vælge imellem når du selv skal i gang med din nye karriere.

Som certificeret makeup artist fra Nicci Welsh Makeup Academy kvalificerer du dig også til at deltage gratis I vores efteruddannelsesprogram. Her vil du flere gange om året tilbydes eksklusive masterclasses fra nogle af de absolut største brands. Dette tilbydes udelukkende elever fra Nicci Welsh Makeup Academy.
Adresse

Fuglebakkevej 88 st
2000 Frederiksberg


Åbningstider

Mandag-Fredag 09.00-17.00


Uddannelser

Makeup artist - Nicci Welsh Makeup Academy


Website

Nicci Welsh Make-up Academy's websiteNicci Welsh Make-up Academy
Nicci Welsh Make-up Academy
Nicci Welsh Make-up Academy
Nicci Welsh Make-up Academy