Pharmakon

Pharmakon


Pharmakon er en uddannelsesinstitution i Hillerød som uddanner farmakonomer til karriere på apoteker og i lægemiddelindustrien. Pharmakon supplerer disse uddannelser med relevant efteruddannelse og fagspecifikke kurser.

Som den eneste uddannelsesinstitution i Danmark har Pharmakon kompetence til at uddanne farmakononer. Læs mere om Farmakonomuddannelsen

Uddannelsen

Uddannelsen til farmakonom er 3-årig og foregår, dels på et apotek, dels på Pharmakon. Der er 23 kursusuger på Farmakonomskolen i løbet af de 3 år, fordelt på syv kurser af 3 ugers varighed og et kursus af 2 ugers varighed. Under uddannelsen skal du tilegne dig faglige kvalifikationer til at virke som farmakonom på privat apotek og sygehusapotek og udvikle dine personlige kvalifikationer samt evnen til at udvikle faget.

Hovedaktiviteter

Pharmakons primære opgave er at formidle viden om farmaceutisk praksis. Det sker gennem uddannelse og i stigende grad i kraft af forsknings- og konsulentarbejde.

Uddannelsesaktiviteterne omfatter uddannelse af farmakonomer og efteruddannelse af ansatte på apotekerne og i lægemiddelindustrien både i Danmark og i udlandet. Uddannelserne støttes og suppleres af blandt andet e-læringsprogrammer, lærebøger, forskningsprojekter og konsulentopgaver.

Samarbejdet med danske og internationale myndigheder og organisationer, herunder WHO og FIP, er højt prioriteret.

Pharmakon er WHO’s Collaborating Centre for Drug Policy and Pharmacy Practice Development. Det indebærer afholdelse af et antal konferencer og kurser samt formidling af farmaceutisk assistance til WHO’s projekter.
Adresse

Milnersvej 42
3400 Hillerød


Kontakt info

Telefon: 48 20 60 00
E-mail: info@pharmakon.dk


Uddannelser

Farmakonomuddannelsen


Website

Pharmakons WebsitePharmakon
Pharmakon
Pharmakon
Pharmakon