Læreruddannelsen Zahle

Læreruddannelsen Zahle


Zahle er en attraktiv læreruddannelse med høj faglighed. Vores placering i hjertet af København giver os helt særlige muligheder for at bruge storbyen og dens mange kulturtilbud i uddannelsen.

Studiemiljøet på Zahle er kendetegnet ved et stort studenterengagement og tætte samarbejdsrelationer mellem studerende og mellem undervisere og studerende.

På Zahle får du en uddannelse, der har særligt fokus på samarbejdet mellem linjefag, pædagogiske fag og praktik. Vi udvikler nye muligheder for at skabe en tæt sammenhæng mellem teori og praksis. Dette sker gennem en række projekter, hvor både studerende, lærere fra praktikskolerne og undervisere fra Zahle deltager.

Læreruddannelsen Zahle har igennem mange år satset på at være på højde med den digitale udvikling, såvel teknisk som pædagogisk. Vi har et veludstyret mediecenter, og vi lægger stor vægt på, at de lærere, vi uddanner, gør kompetent brug af moderne medier og udnytter mediernes pædagogiske muligheder i deres undervisning.

Vidste du, at:

  • Læreruddannelsen Zahle har et stærkt naturfagligt miljø og et særligt scienceområde, hvor du kan studere alle fire naturfag: natur/teknik, fysik/kemi, biologi og geografi. Således kan du blive lærer med en naturfaglig profil.
  • Som enkeltfagstuderende kan du styrke naturfagene i skolen ved at tage et ekstra naturfagligt linjefag.
  • Læreruddannelsen Zahle udbyder engelsk som 1. linjefag, således at du kan blive lærer med en særlig sprogprofil med tre fremmedsprog (engelsk, tysk og fransk) eller med engelsk, dansk som andetsprog og tysk eller fransk.
  • Læreruddannelsen Zahle opretter alle linjefag undtagen faget materiel design.
  • Som den eneste læreruddannelse i landet opretter Zahle linjefaget fransk. Du kan læse fransk både som almindeligt studium og som fjernstudium.
  • Læreruddannelsen Zahle tilbyder studieophold og praktik i udlandet.
  • Zahle Grand Prix (ZGP) er det ultimative årlige studenterarrangement, hvor 80 studerende på og bagved scenen forvandler Zahle til en sydende heksekedel med mere end 300 tilskuere.
  • Læreruddannelsen Zahle er en moderne uddannelse med en mere end 150 år lang historie.
  • 1500 studerende læser på Zahle.Adresse

Linnésgade 2
1361 København K


Kontakt info

Telefon: 4189 7800


E-mail: zahle@ucc.dk


Åbningstider

Åbningstider:
Mandag - torsdag: 7.30-11.45 og 12.15-15.00
Fredag: 7.30-11.45 og 12.15-14.00


Uddannelser

Lærer i folkeskolen


Website

Læreruddannelsen Zahle's websiteLæreruddannelsen Zahle
Læreruddannelsen Zahle
Læreruddannelsen Zahle
Læreruddannelsen Zahle