Sundhed og Wellness i

Tænk over det. Hvad er en uddannelse, mange penge, et godt udseende, et kørekort, en fed koncert værd, hvis du er syg, eller utilpas, og ikke kan bruge det til noget alligevel? Med andre ord er det altafgørende, at føle sig godt tilpas, være i harmoni med sig selv og sin krop - ikke mindst op til eksamener. I denne sektion har vi samlet de bedste steder, som sørger for at du er sund og tilpas i København. Her finder du bl.a. de bedste steder i København af følgende typer: Massage-klinikker, tandlæger, hypnotisører, coaches, psykologer, spa, dermatologer og pedicure.

Vis Sundhed og Wellness i Roskilde  

Tilføj et sted relevant for sundhed & wellness til guiden

Ønsker I at få jeres spa, klinik eller andet relevant tilføjet på denne side? I kan få den tilføjet gratis, og I kan få en topplacering til den, såfremt I yder et bidrag til den forsatte udvikling af Studenterguiden.dk, som er en gratis service for de unge og studerende i Danmark. Over 70.000 unge og studerende bruger denne side, hver måned.

Tilføj din sundhed & wellness gratis her eller kontakt os på telefon 44 40 81 78 (hverdage 09.00 - 17.00) / e-mail salg@studenterguiden.dk.

Tilføj din sundhed & wellness gratis online her