Juicy Beauty

Juicy Beauty


Hos Juicy Beauty elsker de at forkæle og forskønne, de tror på at den gladeste kvinde er den smukkeste kvinde.  De elsker at tilføje selvtillid ved at forskønne og pleje, hvad der allerede er smukt. Alle elsker at komme på arbejde, og lære dig et par gode tips og tricks. Der tilbydes alle former for skønhedspleje og wellness, der bliver også afhold kurser i makeup og hårstyling.

Osk har over 10 års erfaring med skønhedspleje og make-up. Hendes specialitet er Pin- up og retro men kan også lide at lave helt almindelige looks.

Hos Juicy Beauty finder du en lang række lækre behandlinger, så uanset om du er til Brazilian Wax, hudpleje eller noget helt andet - så kan Juicy Beauty helt sikkert hjælpe dig.

Herunder finder du et udpluk af de mest populære:

Hudpleje:
Juicy Beauty de luxe - Topmodellen af ansigtsbehandlinger hedder Juicy Beauty de luxe, og varer ikke mindre end 90 minutter. Behandlingen indeholder: Afrensning, hudanalyse, peeling, damp, dybderens, retning af bryn, ekstra lang ansigtsmassage, hovedbundsmassage, maske, dagcreme og øjnecreme. Alle produkter der bliver anvendt er økologiske.
Du kan se hele udvalget af lækre behandlinger her!


Voks:
Luksus Brasiliansk voks - Her anvendes kun hård voks og uden strips, hvilket gør behandlingen meget mindre smertefuld og er mere skånsom mod huden. Mange års erfaring inden for faget har gjort, at Juicy Beauty anvender en fransk perlevoks uden farve, harpiks eller parfume.
Bliver du vokset inden for 5 uger er prisen kun kr. 410, og hver 10, voks er gratis.
Bliv bikiniklar til sommeren - bestil en tid med det samme

Massage:
Her kan du finde fire forskellige typer af massage. Massagerne er tilknyttet ét af de fire elementer; Vand, Ild, Vind og Jord. Dine behov vil danne udgangangspunkt for typen af behandling. Du kan læse mere om, hvilken behandling passer til dig - det kan du gøre her!

Make-up:
Hos Juicy Beauty er de specialister i Make-up. Især inden for Retrostilen som er meget populær. Her kan du få lagt Make-up i Pinup-stil, til galla eller til den store fest. Her finder du en behandling uanset behov!

Hænder og fødder:
Her tilbydes manicure og pedicure. Pedicure indeholder bl.a fodbad, fjerning af hård hud på fødder, filning og klipning af negle, fodmassage, lakering af negle. Se mere her


Studenterrabatter

10% studierabat på alle behandlinger - medbring studiekort.
Adresse

Egegade 7, 2200 Kbh N.


Kontakt info

Telefon: 3536 0037
E-mail: info@juicybeauty.dk


Åbningstider

Mandag Lukket
Tirsdag 10-18
Onsdag 10-18
Torsdag 10-20
Fredag 10-18
Lørdag 9-16


Website

Juicy Beauty's websiteJuicy Beauty
Juicy Beauty
Juicy Beauty