iMeditation

iMeditation


Savner du indre ro? Har du en stresset hverdag? Eller lider du af eksamensangst? Download denne gratis app fra AppStore eller Google Play her og meditér dig til en gladere hverdag.

  • Indre ro
  • Problemer med stress
  • Mere glæde I hverdagen
  • Større handlekraft
  • Mere overskud
  • Eksamens angst
  • Fald let I søvn

Dette er bare nogle af de emner som du kan arbejde med på denne app.

Det er almindelig kendt at videnskaben er meget interesseret I, hvad det er der er så spændende ved meditation. Hjerneforskere både herhjemme og i udlandet har I mange år kunne fremlægge beviser på at der er så mange fordele ved meditation, at alle burde bruge det. Det skaber mere glæde, mere ro og mere harmoni og en bedre selvfølelse.

Er du en af dem der vil gøre brug af dine egne medfødte ressource, men måske lige skal have en opdatering på, hvordan det er du gør det. Her har du muligheden.

Sæt dig et roligt sted, luk øjnene og lad en behagelig varm stemme guide dig ind i ro og velvære.

Du har alt at vinde intet at tabe.

Der er over 21.000 tilfredse brugere.

Alle søger det, ingen undtagelser. På et eller andet tidspunkt i vores liv, i større eller mindre grad, vil vi alle betale en stor sum penge for at få det, når det er mest nødvendigt. Men kun få af os tager de forebyggende skridt. Det handler om indre ro. En ro, der kan holde os afbalanceret i stressede situationer. En ro, der kan give os klarhed, når vi virkelig har brug for det. En ro, der ikke kan sameksistere med stress.
En af de mest kendte og afprøvede metoder til at finde roen er meditation.

Du kan føle dig rigtig godt tilpas, mens du mediterer, men det er ikke formålet med meditation. Formålet er at træne dit sind i ro og refleksion. På den måde bliver det en del af din personlighed så du bliver en person, der kan bevare roen og slappe af når det er nødvendigt. Så bukker du ikke under for dine normale adfærdsmønstre og lader din mørke side komme ud uden at kunne kontrollere det.

Meditation har været kendt i tusinder af år, og er blevet brugt i alle religioner. Der er imidlertid ikke noget religiøst over disse meditationer. Vi kan bruge meditation til at blive bedre mennesker. Men som det er med alt andet i livet, kræver det træning, træning og mere træning. Eller sagt på en anden måde, vedholdenhed og selvdisciplin.

Hvordan en meditation virker afhænger af resultatet du ønsker fra din meditation. Når du opdager dit sinds sande natur gennem meditation, vil du som de fleste andre mennesker opleve stor glæde eller lykke.

Meditation handler om at skabe en fast vane hver dag. Ligesom du tager et bad hver dag for at holde din krop ren, kan du meditere dagligt for at holde dit sind klart og nærværende. Ved at meditere dagligt, opnår du større frihed til at handle på en mere passende måde i de forskellige situationer livet bringer dig.

Hvad er meditation
Ordet meditation stammer fra det latinske ord Meditatio, som blot betyder at træne. Så hvad er det du træner? Det er faktisk nærvær.

Mange mennesker ønsker at blive bedre til at slappe af, smile og nyde de små glæder i livet. Det kan være svært i et samfund, hvor vi konstant bliver oversvømmet med informationer og krav på vores opmærksomhed. Vi bliver stresset. Vi bliver distraheret; vi bekymrer os og bliver vred over de små ting. Angst er også et stort problem for mange mennesker i disse dage.

Det er her, du kan bruge meditation som et værktøj. Meditation kan defineres som en teknik, der forbedrer din vågne bevidsthed eller din tilstedeværelse. Det vil ikke automatisk gøre dig glad. Det er absolut muligt, for eksempel, at du pludselig opdager stor sorg indeni dig under en meditation. Men hvis du bliver ved med at meditere, vil det på et tidspunkt helbrede din sorg og omdanne den til forståelse og måske endda accept efterfulgt af glæde.

Når vi har lært at meditere og gøre det regelmæssigt, kommer der et tidspunkt, hvor vi også begynder at blive interesseret i selvbevidsthed. Det vil sige, at være opmærksom på sig selv på godt og ondt. Det betyder, at vi begynder at se os selv på den måde, vi er. Hvis der er ting, vi ønsker at ændre og vi er oprigtige over for os selv og ikke bare skyder skylden på vores omgivelser så kan vi begynde at se, at det er muligt at ændre, så vi på et tidspunkt kan glæde os over livet og alt omkring os.
Kontakt info

Klik her for at downloade appen fra AppStore.


Klik her for at downloade appen fra Google Play.


Website

iMeditation.dkiMeditation
iMeditation
iMeditation
iMeditation