Ecotrip - Massage og Kropsterapi

Ecotrip - Massage og Kropsterapi


Ecotrip er en økologisk og bæredygtig klinik, hvor de tilbyder fysiurgisk massage, gravid massage, hotstone massage, wellness massage, par massage samt meget mere.
Alle deres behandlere i Ecotrip er trænet i at komme godt i dybden og få fat i den dybereliggende muskulatur og de stabiliserende muskler omkring hele rygsøjlen og leddene i kroppen.
Lider du af spændinger i kroppen som har udviklet sig til hovedpine, skulderubehag, ischiassmerter/strålen ned i ben eller har du dyrket for meget sport og vil hjælpes af med mælkesyrer eller nervøs for en fibersprængning eller skade? Så kan de helt klart hjælpe dig rigtig godt på vej.
Book en tid online på www.ecotrip.dk, så skal de nok gøre hvad de kan for at finde en behandler som passer præcis til dine behov.

De stræber efter at tilbyde deres klienter den bedste behandling samtidig med at det hverken må gå ud over naturen eller pengepungen. For de, som er medlem af danmark er der mulighed for at få tilskud til zoneterapi og akupunktur.

Ecotrip er et koncept der tænker på miljøet og naturen hele vejen rundt i alt hvad de foretager sig. Det er ikke kun en massageklinik, men også en økologisk te cafe, hvor du kommer hele vejen rundt i Østen. Her kan du sidde i ro og mag i de behagelige genbrugsmøbler og nyde din smagfulde økologiske te enten før eller efter din behandling.

Trip ned til Ecotrip og forkæl dig selv med en vidunderlig behandling af krop, sjæl og sind.

Studenterguiden anbefaler Ecotrip til dig, som vil have friske sommerben eller masseres godt igennem. Stedet er til dig som elsker økologi, naturen og grønne tiltag og selvfølgelig en god kop te.

Klik her og bestil en tid til massage hos Ecotrip


Studenterrabatter

De tilbyder alle studerende 10% rabat. 
Adresse

Guldbergsgade 25
2200 København N


Kontakt info

Telefon: 32208639
E-mail: katjagroenne@gmail.com


Åbningstider

Der er åbent for bookinger - Mandag - Lørdag 10-18.30 Vi tager forbehold for lukkede dage, grundet sygdom, ferie eller andet.


Website

Ecotrip - Massage og Kropsterapi's websiteEcotrip - Massage og Kropsterapi
Ecotrip - Massage og Kropsterapi
Ecotrip - Massage og Kropsterapi
Ecotrip - Massage og Kropsterapi