Beauty & Makeup


På Nørre Farimagsgade 71 i København tæt Botanisk Have, Torvehallerne og Dronning Louises Bro finder du skønhedsklinikken Beauty & Makeup. Den centrale beliggenhed gør det meget nemt for dig at komme til og fra klinikken – uanset om du går, cykler, kører i bil eller med offentlig transport.

Beauty & Makeup er en skønhedsklinik, hvor du kan forvente professionelle behandlinger, der er skræddersyet til dig og din hudtype. De flotte indrettede lokaler danner de fysiske rammer for en afslappende atmosfære, hvor du kan få lov til at koble helt fra. Medarbejderne i klinikken består af veluddannede kosmetologer, der gør deres bedste for at give dig en udelukkende professionel behandling. Derudover gør kosmetologerne meget for at holde sig opdateret på ny viden. Derfor er medarbejderne årligt på flere kurser, der er med til at skærpe deres færdigheder, som i sidste ende gavner dig!

Beauty & Style tilbyder en række af forskellige behandlinger, heriblandt:

  • En række forskellige ansigtsbehandlinger. (Uanset hvilken ansigtsbehandling du vælge, indeholder den en hudanalyse, som hjælper med at tilpasse ansigtsbehandlingen til din hud)
  • Forskellige kropsbehandlinger.
  • Hårfjerning med voks.
  • Intim voks behandling.
  • Shellac, manicure og pedicure.
  • Rettelse/farvning af bryn vipper.
  • Vælg her mellem en let, dag, aften eller brude makeup.
  • Et udvalg af forskellige behandlinger til mænd.

Det var blot en del af de behandlinger, som du kan vælge mellem.
Valg af produkter er vigtige for skønhedsklinikken. Derfor er alle produkter, som bliver anvendt uden parabener. Flere af produkterne er også uden parfume.

Med en behandling hos Beauty & Style får du muligheden for et lille pusterum efter en lang dag på arbejdet, skolen eller studiet. Hvis du mangler en gaveidé til din veninde, søster eller lignende, så kan du med fordel give et gavekort, der kan bruges på behandlinger og/eller produkter hos skønhedsklinikken Beauty & Style.


Studenterrabatter

Ved fremvisning af gyldigt studiekort med billede kan du få 10 % rabat på alle behandlinger. Studierabatten gælder mandag og tirsdag i tidsrummet 09:00 - 14:00.
Adresse

Nørre Farimagsgade 71. 1364 København K


Kontakt info

Tlf.: 33 33 00 14
E-mail: info@beautymakeup.dk


Åbningstider

Mandag - torsdag: 10:00 - 18:00
Fredag: 10:00 - 19:00 
Lørdag: 10:00 - 15:00


Website

Beauty & Makeup's website