Bettina Kryger - Hudpleje & Massage


Det er vigtigt, du husker på at forkæle dig selv i en travl hverdag. Hos Bettina Kryger – Hudpleje & Massage, kan du vælge mellem et væld af forskellige behandlinger, hvor du i en stund, kan få lov til at koble helt fra efter en lang dag på studie eller arbejde.

På Classensgade 11 B på dejlige Østerbro finder du klinikken Bettina Kryger – Hudpleje & Massage. Bettina Kryger, som er indehaver af klinikken, åbnede dørene op for de første forventningsfulde kunder tilbage i 1992. Siden 1992 har klinikken udviklet sig meget. Kundekredsen består af mange faste kunder, som har været der lige fra starten. Kombinationen af kompetente behandlinger og fleksible åbningstider gør, at klinikken på Østerbro er meget populær. Mange års faglig erfaring blandt medarbejderne i klinikken gør, at du er i trygge hænder under hele behandlingen.

I klinikken er der et væld af behandlingsmuligheder, som du kan vælge mellem. Uanset hvilken behandling du vælger, så vil den være skræddersyet til din hudtype og hudens struktur. Det betyder meget for, hvordan resultatet af behandlingen bliver, da alle menneskers hudtype er unik.

  • Ansigtsbehandlinger, hvor en grundig hudanalyse afgør, hvordan behandlingen skal skræddersyes til netop din hudtype.
  • Forskellige typer af voksbehandlinger.
  • Massage der både sikrer fysisk, men selvfølgelig også psykisk velvære.
  • Japansk lifting.
  • Oxygenbehandling.
  • Skinpen.

Derudover er Bettina Kryger – Hudpleje & Massage også forhandle af det populære parfumemærke Zarko.

Den hyggelige indretning og de rolige omgivelser omkring klinikken, danner de ideelle rammer for en god oplevelse. De fysiske rammer på klinikken betyder meget for, at du føler dig tryg og i gode hænder. Den gode og afslappende atmosfære hos Bettina Kryger – Hudpleje & Massage er populær blandt mange, og får derfor en del kunder til at komme igen.

Har du lyst til at forkæle dig selv lidt ekstra? Så er klinikken Bettina Kryger – Hudpleje & Massage bestemt et besøg værd.  
Adresse

Classensgade 11 B (gården), 2100 København Ø


Kontakt info

Tlf.: 35 38 55 24
E-mail.: klinik@bettinakryger.dk


 


Åbningstider

Åbningstider for behandling


Mandag: 13:00 - 21:00
Tirsdag: 10:00 - 16:00
Onsdag: 8:00 - 17:00
Torsdag: 10:00 - 20:00
Fredag: 08:00 - 17:00
Lørdag: 08:00 - 15:00 (ulige uger)


Website

Bettina Kryger - Hudpleje & Massage's website