Dermabelle Skincare & Spa

Dermabelle Skincare & Spa


På Dronningens Tværgade tæt på Kongens Have i København finder du Dermabelle Skincare & Spa. En lille oase i storbyen, hvor du for en stund kan koble fra hverdagens stress og jag.

Forkæl dig selv

Hos Dermabelle er kunden altid i centrum. Dig, din sundhed og udstråling er i fokus, og med udgangspunkt i medarbejdernes professionelle kompetencer er du sikret, at din behandling bliver en afslappende oplevelse. Medarbejdernes faglige kyndighed er derfor altafgørende for, at din behandling bliver tilpasset til netop din hudtype, præferencer og alder. Medarbejderne hos Dermabelle er veluddannet, og de bruger hver dag deres faglige viden til at glæde de forventningsfulde kunder med skønne behandlinger. Det betyder meget, at du føler dig tryg under hele behandlingen, og det er du bestemt hos Dermabelle Skincare & Spa. De rolige omgivelser og hyggeligt indrettede lokaler danner de fysiske rammer for dit besøg hos Dermabelle Skincare & Spa.

Alle mennesker er forskellige. Derfor er det vigtigt for Dermabelle at fremhæve, at behandlingerne skræddersyes til dig. Dermabelle Skincare & Spa tilbyder derfor også en række af forskellige skønhedsbehandlinger og wellnessoplevelser, hvor du bestemt kan finde noget, der passer til dine behov. Du kan se et udpluk af de udbudte behandlinger lige her:

  • Forskellige ansigtsbehandlinger (Dermabelle ansigtskur, sensibel ansigtskur, absolut fugtighedskur, dybderens af uren hud, hovedbundsmassage, AHA-frugtsyrebehandlinger m.m.)
  • Forskellige kropsbehandlinger (opstrammende behandling, peeling og fugtighedsmaske, dybrensning til ryg m.m.)
  • Skinpen
  • Diamant peeling
  • Hårfjerning (voks/tråd)
  • Tandblegning
  • Derudover kan du købe lidt ekstra produkter med hjem efter behandlingen. Alle produkter som Dermabelle tilbyder er naturlige, rene og effektive!

Et ekstra tip herfra: Ved køb af tre forskellige behandlinger, kan du få 15 % rabat.

Hvis du mangler en gaveidé til en af dine nærmeste, kan du med fordel forkæle personen med et gavekort til skønhedsbehandling og/eller wellnessoplevelse hos Dermabelle Skincare & Spa.
Dermabelle Skincare & Spa


Adresse

Dronningens Tværgade 21
1302 København K


Kontakt info

Tlf.: 33 33 07 73


Åbningstider

Søndag: Lukket
Mandag: Lukket
Tirsdag: 08.00 - 18.00
Onsdag: 08.00 - 18.00
Torsdag: 08.00 - 19.00
Fredag: 08.00 - 18.00
Lørdag: 10.00 - 17.00


Website

Dermabelle Skincare & Spa's websiteDermabelle Skincare & Spa
Dermabelle Skincare & Spa
Dermabelle Skincare & Spa
Dermabelle Skincare & Spa