Psykoterapeut Christina Johansen - Terapi for studerende


Tynges du af problemer med selvværd, selvkritik eller følelser af usikkerhed? Kæmper du med præstationsangst eller eksamensangst? Har du vanskeligt ved at koncentrere dig, problemer med motivationen eller andre udfordringer, som gør, at du ikke trives på studiet?​

Så kan Christina hjælpe dig. Christina Johansen er uddannet psykoterapeut, har mange års erfaring med studenterrådgivning som studievejleder og har arbejdet med at støtte studerende psykologisk og fagligt igennem deres studier i mere end 20 år.

Hendes tilbud er målrettet dig, der er mellem 15 og 30 år og er i gang med en gymnasial uddannelse (STX, HF, HHX eller HTX) eller en uddannelse på universitetsniveau.

Hun er uddannet psykoterapeut fra EFT-instituttet med speciale i emotions-fokuseret terapi. Efterfølgende har hun videreuddannet mig inden for kognitiv terapi og studeret eksistentiel terapi. Hun er også cand. mag. i filosofi og dansk fra Roskilde Universitet med pædagogikum fra Københavns Universitet.

Hun har igennem de sidste 20 år arbejdet med undervisning på gymnasie- og universitetsniveau, så hun kender uddannelsesverdenen indefra. Og hun har mange års erfaring med studenterrådgivning som studievejleder.

Hun er medlem af Dansk Psykoterapeutforening og kan derfor kalde sig selv psykoterapeut MPF. Det er et kvalitetsstempel, som betyder, at hun lever op til en række kvalitetskriterier hvad angår hendes uddannelse og erfaring som psykoterapeut.

Hun har sin praksis hos Psykologerne & Psykoterapeuterne i Havnegade i København.
Adresse

Havnegade 49
1058 København K


Kontakt info

Email: eva.christina.johansen@gmail.com


Åbningstider

Mandag - fredag: 09.00 - 16.00
Lørdag - søndag: Lukket


Website

Psykoterapeut Christina Johansen - Terapi for studerende's website