Face Up Skincare


Midt på strøget blandt forretninger og hyggelige caféer i hjertet af smukke København, finder du klinikken Face Up Skincare. Klinikkens beliggenhed er rigtig god. Du kan nemt komme dertil på gåben, cykel, bil eller offentlig transport.

Klinikken Face Up Skincare er ideel for dig, der trænger til at løse eventuelle problemer, som din hud måtte have. Klinikken er selvfølgelig også noget for dig, der trænger til et pusterum fra en travl og hektisk hverdag, og derfor har lyst til at forkæle dig selv lidt ekstra. De veluddannede kosmetologer vil med deres faglige viden stå klar til at give dig en grundig behandling sammen med en rigtig god service. Den gode service betyder meget for, at du føler dig i trygge hænder under hele behandlingen. For at give kunderne den bedst mulige oplevelse, holder kosmetologerne sig jævnligt opdateret på ny viden, som kan være brugbar for de behandlinger, klinikken udbyder.
Forkælelse, faglig viden af høj kvalitet og god service – hvad kan man mere ønske sig?

Hos Face Up Skincare kan du vælge mellem et væld af forskellige behandlinger. Et udpluk af dem kan du se nedenfor:

  • Ansigtsbehandlinger (bl.a. klassisk, luksus, dybderensende, frugtsyre)
  • Diamant hudslibning
  • Japansk Lifting
  • Manicure og Pedicure
  • Hårfjerning med voks eller sugaring
  • Rygbehandling
  • Shellac

Derudover er Face Up Skincare er forhandlere af det populære hudplejemærke Dermalogica.

Udvalget af behandlinger er stort, og du vil bestemt kunne finde noget, der passer til dine behov og præferencer. Valg af behandling skal nøje afstemmes med dine forventninger og kosmetologens faglige viden, for at resultatet bliver rigtig godt.

Din huds velvære betyder meget, og derfor er det vigtigt, at hudplejen foregår på et højt niveau. Grundighed er generelt meget vigtigt for hudplejeklinikken Face Up Skincare, og du er derfor under hele behandlingen i meget trygge hænder.
Adresse

Strøget, Nygade 1, 1. sal. 1164 København K


Kontakt info

Tlf.: 20 83 58 34
E-mail: mail@faceupskincare.dk


Website

Face Up Skincare's website