Psykisksundhed.dk

Psykisksundhed.dk


Psykisk Sundhed er beliggende i Kastrup tæt ved Kastrup metro st. Psykolog Kenan Hansen har grundlagt klinikken, der har til formål at hjælpe individer, medarbejdere eller organisationer der på den ene eller anden måde, har problemer med at overkomme hverdagen. Psykoligisk intervention består af, at give klienten behanding, rådgivning, coaching og tilsyn.

Alle henvendelser er fortrolige, og derved er du sikret at du nemt og effektivt kan komme dine psykiske problemer til livs. 
 
Psykisk Sundhed eksisterer for at hjælpe individer, medarbejdere og organisationer på to måder:

1. Ved psykologisk intervention
2. Ved mindfulness kurser og træning

Psykologisk intervention (Behandling, rådgivning, coaching og supervision)

Målet med Psykisk Sundhed er at hjælpe klienter til at overkomme hvad end der forhindrer dem fra at fungere i deres daglige liv. Uanset hvad du kæmper med, så behøver du ikke gå igennem det på egen hånd. Den støtte som du har behov for, tilvejebringes i et trygt, forstående og fortroligt miljø, for at hjælpe dig med dine problemer effektivt og hurtigt.

Du kan få hjælp til en lang række problemer, som vi er kvalificeret til at behandle, såsom stress, angstlidelser, fobier, generthed, vrede, jalousi, lavt selvværd, depression, sorg, tab, kriser, traumer, svigt, afhængighed, problemer med studiet, kulturelle problemer og andre personlige problemer.
Ud over terapi tilbyder vi også vejdledning og coaching, hvis du har problemer eller udfordringer på din arbejdsplads eller i dit privatliv, for at gøre denne særlige periode nemmere for dig.

Mindfulness kurser og træning

Vi er certificerede mindfulnesslærere og foredragsholdere. Filosofien og de effektive teknikker ved mindfulness gør det til en helt særlig formular som kan bruges både i vores personlige og arbejdsmæssige liv. Derfor har mindfulness fået en stigende værdi i vores tidsalder og vi har set utallige mennesker fra alle samfundslag nyde godt af den og højne deres livskvalitet på alle måder.

De forskellige kurser i mindfulness, som vi udbyder, inkluderer en-dags kurser i mindfulness og mindfulness baseret stress reduktion. Alle vores kurser, træning og foredrag er tilgængelige for individer, grupper, kommuner, firmaer, hospitaler, skoler og andre lignende institutioner. Ud over vores etablerede kurser, kan du booke os til at organisere kurser og foredrag, enten på vores adresse i Kastrup eller i Danmark og udlandet.

For mere information om vores mindfulness kurser, klik her: https://mindfulnesskurser.dk/.Psykisksundhed.dk


Adresse

Skøjtevej 27E
2770 Kastrup


Kontakt info

E-mail: info@psykisksundhed.dk


Website

Psykisksundhed.dk's website