Psykisksundhed.dk

Psykisksundhed.dk


Psykisk Sundhed finder du i hjertet af København beliggende tæt ved Nørreport st. Kenan Hansen har grundlagt klinikken, der har til formål at hjælpe individer, par, medarbejder eller organisationer der på den ene eller anden måde, har problemer med at overkomme hverdagen. Psykoligisk intervention består af, at give klienten behanding, rådgivning, coaching og tilsyn.

Alle henvendelser er fortrolige, og derved er du sikret at du nemt og effektivt kan komme dine psykiske problemer til livs.

Konsultation kan foregå på dansk, engelsk, tyrkisk eller spansk.

 

Det siger Kenan selv

Psykisk Sundhed er beliggende i hjertet af byen, lige ved Nørreport st. i København. Det er grundlagt af Psykolog Kenan Hansen og det eksisterer for at hjælpe individer, par, medarbejdere og organisationer på to måder:

1. Ved psykologisk intervention

2. Ved Mindfulness kurser og træning

Psykologisk intervention (Behandling, rådgivning, coaching og supervision)

Målet med Psykisk Sundhed er at hjælpe klienter til at overkomme hvad end der forhindrer dem fra at fungere i deres daglige liv. Uanset hvad du kæmper med, så behøver du ikke gå igennem det på egen hånd. Den støtte som du har behov for, tilvejebringes i et trygt, forstående og fortroligt miljø, for at hjælpe dig med dine problemer effektivt og hurtigt.

Du kan få hjælp til en lang række problemer, som jeg er kvalificeret til at behandle, såsom stress, angstlidelser, fobier, generthed, vrede, jalousi, lavt selvværd, depression, sorg, tab, kriser, traumer, svigt, afhængighed, problemer med studiet, kulturelle problemer og andre personlige problemer. Al terapi er også tilgængelig for par.

Ud over terapi tilbyder jeg også vejdledning og coaching, hvis du har problemer eller udfordringer på din arbejdsplads eller i dit privatliv, for at gøre denne særlige periode nemmere for dig.

Konsultationer tilbydes både på dansk, engelsk, tyrkisk og spansk og desuden uden forsinkelser.

Mindfulness kurser og træning

Jeg er certificeret Minfulness instruktør og foredragsholder. Filosofien og de effektive teknikker ved Mindfulness gør det til en helt særlig formular som kan bruges både i vores personlige og arbejdsmæssige liv. Derfor har Mindfulness fået en stigende værdi i vores tidsalder og jeg har set utallige mennesker fra alle samfundslag nyde godt af den og højne deres livskvalitet på alle måder.

De forskellige kurser i Mindfulness, som jeg udbyder, inkluderer en-dags kurser i Mindfulness, Mindfulness-baseret stress reduktion og Mindful Spisning (mod overspisning). Alle mine kurser, træning og foredrag er tilgængelige for individer, grupper, kommuner, firmaer, hospitaler, skoler og andre lignende institutioner. Ud over mine etablerede kurser, kan du booke mig til at organisere kurser og foredrag, enten på min adresse i København eller i Danmark og udlandet.

For mere information om mine Mindfulness kurser, klik her: http://mindfulnesskurser.dk/.
Psykisksundhed.dk


Adresse

Nørregade 41
1165 København K


Kontakt info

E-mail: info@psykisksundhed.dk


Website

Psykisksundhed.dk's websitePsykisksundhed.dk